CHP’li Gezmiş İstanbul’da Şebinkarahisar STK’larıyla buluştu

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul’da bulunan Şebinkarahisar Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarıyla buluştu.

GÜNCEL - 28-04-2024 18:16

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul’da bulunan Şebinkarahisar Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarıyla buluştu.

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul Şebinkarahisar Vakıf merkezinde, İstanbul Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Hasan Satıcı, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisarlı Sanayici ve işadamları Derneği ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan, Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Şeker, Dernek ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu.

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Şebinkarahisar Sivil Toplum Kuruluşlarının genl durumu hakkında durum değerlendirmesi yaparak bölgenin sorunları ile ilgili tespitlerde bulundu. Gezmiş, Şebinkarahisar sorunları ile ilgili TBMM'de verilen önergeleri kapsayan dosyayı Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Hasan Satıcı ‘ya teslim etti.

Gezmiş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Şebinkarahisar’ı ve hemşehrilerimizi İstanbul’da gururla temsil eden Dernek ve Vakıf Başkanlarımızla Giresun'umuzun sorunlarını konuştuk. Biz her zaman her yerde hemşehrilerimizin yanındayız. Birlikteliğimiz bizi daha da güçlü kılıyor. Toplantıya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 

Günün Diğer Haberleri