Evvel eşini, sonra kendisini silahla vurarak intihar etti

Giresun’un Eynesil ilçesinde bir kişi bilinmeyen bir sebepten dolayı önce eşini sonrada kendisini silahla vurarak intihar etti.

GİRESUN - 21-09-2021 23:05

"

Giresun'un Eynesil ilçesinde bir şahıs belirsiz bir nedenden dolayı evvel eşini sonrada kendisini silahla vurarak intihar etti.


Edinilen bilgiler göre, ilçenin Gümüşçay semtinde oturan ve ilçede oto elektrik tamircisi olarak çalışan Murat Çetin 46 bu akşam saat 19.00 sıralarında belirsiz bir sebepten dolayı evvel eşi Şennur Çetin'i göğsünden, sonra aynı silahla kendisini kafasından ateş ederek intihar etti.


Şennur Çetin'in takribî 2 yıldır amansız bir hastalıkla çaba ettiği, hastalığının son safhasında olduğu ve eşi Murat Çetin'in dost etrafına "Ona bir şey olursa ben ne yaparım" dediği kaydedildi.


Çiftin tek evlatları olan ve bir vakit evvel askerden geldiği bilinen oğullarının da hadise sırasında konutta olduğu bilinirken, cesetleri Cumhuriyet Savcısının hadise yerindeki tahlilinin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Müessesesine sevk edilecek bildirildi. Vakayla alakalı analiz sürüyor.

Günün Diğer Haberleri