Giresun’da eski köprülerin yenilenmesi için çalışmalar sürüyor

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın son yıllarda meydana gelen sel felaketleri nedeniyle bölgede bulunan akarsular üzerindeki köprülerin yenileneceğini söyledi. Milletvekili Aydın yaptığı açıklamada, "İlimiz genelinde de ihtiyaç duyulan yerlerde akarsular üzerindeki köprüler yenilenecek ve bizler de takipçisi olacağız” dedi.

GİRESUN - 10-02-2022 15:00

"

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın son yıllarda meydana gelen sel felaketleri nedeniyle bölgede bulunan akarsular üzerindeki köprülerin yenileneceğini söyledi.
Giresun genelinde başta köprüler olmak üzere ulaşım ve yerleşim alanlarında afetlere dayanıklı yapılar köprüler ve yollar inşa edileceğini ifade eden AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın bu kapsamda Bulancak ilçesinde de 13 köprü yıkılarak yenisinin yapılacağını söyledi.

Bulancak içesine 13 köprü yapılacak
Beraberinde buluna Kaymakam Ali İkram Tuna ile ilçenin Pazarsuyu Vadisi üzerindeki köprü projelerini yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili Aydın yaptığı açıklamada,

“Bulancak’ta daha önce, sel ve su baskınlarına karşı dere yataklarında yapılan ıslah ve iyileştirme çalışmaları son yıllarda oluşan aşırı yağışlara rağmen ilçemizde bir sıkıntı oluşmasını engelledi. Şimdi de dereler üzerinde ulaşım sağlayan 13 köprümüzde yenileme çalışmaları yapılacak. Önce köprülerdeki altyapı hizmetlerinin durumu tespit edilerek nasıl bir yöntem izleyeceğiz ona karar vereceğiz. Yenileme çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacak ve tamamlanacaktır. İlçemizde ve bölgemizde bir daha sel felaketi olmasın diye yapılan ve sürdürülen çalışmalar devam edecektir. İlimiz genelinde de ihtiyaç duyulan yerlerde akarsular üzerindeki köprüler yenilenecek ve bizler de takipçisi olacağız” diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri