Şebinkarahisar Altınçevre ve Gürpınar Köyü Muhtarlarından Ankara Ziyareti

Şebinkarahisar Altınçevre Köyü ve Gürpınar Köyü Muhtarları Tarım ve Orman Bakanını ve Milletvekillerini ziyaret ederek taleplerini dile getirdiler.

GÜNCEL - 09-05-2024 10:13

Şebinkarahisar Altınçevre Köyü ve Gürpınar Köyü Muhtarları Tarım ve Orman Bakanını ve Milletvekillerini ziyaret ederek taleplerini dile getirdiler.

 

Şebinkarahisar, Altınçevre Köyü Muhtarı Hidayet Semerci, Gürpınar Köyü Muhtarı Hüsamettin Bölük, Gürpınar Köyü Azası Erdal Cüce ve Altınçevre Köyü önceki dönem Muhtarı Yusuf Koç Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

DSİ Genel Müdürlüğünü ziyaret eden heyet buradaki görüşmenin ardından, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir görüşme yaparak köyleriyle ilgili taleplerini dile getirdiler. Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ertuğrul Gazi Konal’ı ziyaret eden Muhtarlar Köylerinin talep ve isteklerini dile getirerek istişarede bulundular.

Altınçevre Köyü Muhtarı Hidayet Semerci, Ankara Ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları ifade etti. “Tarım Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı Giresun Millet Vekillerimiz, Nazım Elmas ve Ertuğrul Gazi Konal’ı ziyaret ettik. DSİ Genel Müdürlüğünde yetkililerimizle Gölet ve içme suyu konularını görüştük. Köyümüz adına yatırım programına alınan Göletin Kurban bayramını mütakip başlanacağının sözünü aldık. Bakanımız ve Milletvekillerimize Köyümüzün sorunlarıyla ilgili taleplerde bulunduk. Bu çalışmamızda bizleri mecliste kabul eden Sayın Bakanımıza ve Giresun Milletvekillerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

Günün Diğer Haberleri