Şebinkarahisar'da Dr. Tuğba Seferoğlu’ndan "Fragmenta" Sergisi

Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Seferoğlu’nun kumaş parçalarına sanatsal bir dokunuşla yeniden hayat verdiği “Fragmenta” isimli kişisel sergisi, ilçede düzenlenen yoğun katılımlı bir törenle kapılarını sanatseverlere açtı.

KÜLTÜR - SANAT - 12-06-2026 11:35

Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Seferoğlu tarafından hazırlanan “Fragmenta” isimli kişisel sergi, Şebinkarahisar'ın kültürel ve sanatsal hayatına yeni bir soluk getirdi. Emek ve estetiğin bir araya geldiği, kumaş parçalarının sanatsal bir bakış açısıyla yeniden hayat bulduğu sergi, açılışa katılan davetlilerden büyük beğeni topladı.

Protokolden Yoğun Katılım

İlçenin sosyal ve kültürel yaşamına büyük değer katan anlamlı serginin açılış törenine; Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Fatih Karakurt,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kamile Portakal ve Şebinkarahisar Belediyesi Kültür Müdürü Cemil Ayhan katılarak Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Seferoğlu’nu bu özel gününde yalnız bırakmadılar.

"Sanatın Birleştirici Gücü Şebinkarahisar'da"

Sergideki eserleri tek tek inceleyen katılımcılar, geri dönüşümün ve tekstil sanatının en güzel örneklerini sunan Dr. Tuğba Seferoğlu’na teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını dilediler. Sanatın birleştirici ve iyileştirici gücünü yansıtan bu kıymetli organizasyonun Şebinkarahisar için gurur verici olduğunu belirten davetliler, sergide emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

Günün Diğer Haberleri