ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:48
Advert

AK Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan’dan iddialı projeler

AK Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan, Çamoluk’ta devvim niteliğinde projeler üreterek 31 Mart 2024 Yerel seçim çalışmalarına iddialı giriş yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 23:19   Güncelleme : 10-03-2024 23:39
AK Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan’dan iddialı projeler

AK Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan, Çamoluk’ta devvim niteliğinde projeler üreterek 31 Mart 2024 Yerel seçim çalışmalarına iddialı giriş yaptı.

Çamoluk’ta ve çevre ilçelerde olmayan projeler üreterek seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Ergün Bakırhan, Belediye Başkanı olduğunda hayata geçireceği projelerini açıklamaya başladı.

Başkan adayı Bakırhan’ın projelerinin bir kısmı şöyle:

Yaşlı Hasta-Evde Bakım Hizmeti

Bu hizmetle, 65 yaş ve üzeri bakıma muhtaç ve 65 yaş altında felçli ve kimsesiz yatalak hastaların evlerine kadar giderek sağlık hizmetleri karşılanacak.

Sadece kadınlara özel, tamamen kadınlar tarafından işletilecek kitap kafe açılacak.

Kitap Kafe, kadınlara yönelik eğitim, sanat ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak, onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak bir ortam sunulacak.

Kadın Kooperatifleri projesi hayata geçirilecek

Çamoluk’taki kadınların yeteneklerini, bilgi ve tecrübelerini bir araya getirerek, hem hanelerine katkı sağlayacaklar hem de ilçenin kalkınmasına önemli bir rol oynayacaklar. Bu kooperatiflerle, kadınların üretkenliğini ve yaratıcılığını ön plana çıkarıyor.

Çamoluk'a Aqua Park ve yaşam kompleksi yapılacak

Bölgede bir ilk olacak muhteşem bir projeyle bölgeye hizmet verecek Aqua Park ve yaşam kompleksi, her yaştan ziyaretçi için geniş yüzme havuzları, hamam ve sauna gibi birçok olanak sunacak. Ayrıca, kadın ve erkekler için ayrı bölümlerle herkesin rahatça vakit geçirebileceği bir ortam hazırlanacak.

Çamoluk Küçük Sanayi Sitesi

Çamoluk’un gelecek 30 yılını kucaklayacak ve ilçenn küçük sanayi ihtiyacını tamamen karşılayacak. Amaç, ilçe merkezindeki sanayi esnafını daha kullanışlı, modern ve her türlü ihtiyaca cevap verebilecek bir alana taşımak.

Çamoluk'ta İstihdam Seferberliği Başlayacak

Taş Kırma ve Eleme Tesisi ve Parke Taşı üretimi, Entegre Hayvancılık projeleri, Seracılık, projeleriyle, Çamoluk'un istihdamın ve üretimin merkezi yapılacak.

İlkokul ve Ortaokul Projesi

Çamoluklu Öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak modern, güvenli ve donanımlı yeni ilkokul ve ortaokul binalarını kapsıyor. Yeni eğitim yuvaları, depreme dayanıklı yapılarıyla öğrencilerin güvenliğini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

HüseyinHüseyin