ŞEBİN GÜNDEM
HV
23 NİSAN Salı 16:28
Advert

Amazon, Fire TV yerel haber uygulamasına 60 istasyon daha ekliyor | Engadget

Charleston, Wichita, Tuscon, Reno, Raleigh-Durham ve Honolulu'daki istasyonlar diziye katıldı..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 25-10-2021 10:20
Amazon, Fire TV yerel haber uygulamasına 60 istasyon daha ekliyor | Engadget
"

Amazon Fire TV'deki ücretsiz haber uygulaması artık Charleston, Wichita, Tucson, Reno, Raleigh-Durham ve Honolulu dahil olmak üzere 60 şehirde daha yerel kanallar sunuyor. Bu, canlı ve isteğe bağlı yerel haber kapsamının artık 158 şehirde mevcut olduğu anlamına gelir. Amazon ayrıca toplam kanal sayısını 126'dan 259'a neredeyse iki katına çıkardı.

Amazon, 2020'nin sonlarında bir düzine şehirde kanallarla uygulamayı başlattı ve Mart ayında 88 şehre yayıldı. Uygulama, ABC, CBSN, TEGNA, Cox, The EW Scripps Company ve Altice USA'nın bölgesel bölümlerinden haberleri içerir. Uygulama henüz NewsON (275'ten fazla kanalı olan) kadar çok sayıda istasyondan kapsama alanı sunmasa da, Fire TV'ye entegre edilmiştir — başka bir uygulama indirmenize gerek yoktur.

Amazon uygulamasındaki Yerel Haberler sekmesini ziyaret edin, Fire TV otomatik olarak en yakın metro alanından istasyonları ekleyecektir. İzleyiciler ayrıca Alexa'dan "yerel haberleri oynatmasını" isteyerek canlı ve isteğe bağlı yayınlara erişebilir.

AdminAdmin