ŞEBİN GÜNDEM
HV
18 NİSAN Perşembe 14:45
Advert

Apple Music'in yeni 5 dolarlık planı yalnızca Siri ile çalışır | Engadget

Apple Music, yalnızca Siri'ye güvenmek istiyorsanız, ayda yalnızca 5 ABD doları tutarında bir Ses Planı başlatıyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 25-10-2021 10:21
Apple Music'in yeni 5 dolarlık planı yalnızca Siri ile çalışır | Engadget
"

Apple, Apple Music'in benimsenmesini artırmanın basit bir yolu olduğunu düşünüyor: Daha düşük bir ücret karşılığında kontrolü sınırlayın. Şirket, yalnızca Siri kontrolüne güvenmeye istekli olduğunuz sürece, tam şarkı kataloğuna ayda yalnızca 5 ABD doları karşılığında erişim sağlayan bir Apple Müzik Ses Planı tanıttı. HomePod ve AirPod sahipleri ve telefonlarına dokunmak yerine sesli asistan kullanma olasılığı daha yüksek olan diğer kişiler için ideal olarak görülüyor.

Yeni katman, sonbaharda ABD dahil 17 ülkede kullanıma sunulacak. İngiltere ve Kanada. Siri'den "Apple Music Voice denememi başlatmasını" isteyerek bir deneme başlatabilirsiniz.

İndirimli katmanlar kesinlikle müzik akışında yeni değil. Bununla birlikte, nüfusun nispeten küçük bir kesimine sunulan öğrenci planları olma eğilimindedirler. Apple, Müzik Sesi Planının yalnızca daha geniş bir kitleye ulaşmakla kalmayacağını, aynı zamanda Spotify gibi reklam destekli ücretsiz teklifler ile geleneksel hizmetler için ayda 10 ABD Doları ödeyeceğiniz artı ödeme arasında çekici bir denge kuracağını açıkça iddia ediyor.

AdminAdmin