ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 06:05
Advert

Apple Music resmen PS5'te çıktı

PS5 için Apple Music uygulaması artık resmi. Uygulama, Apple Music abonelerinin Sony'nin en yeni konsolundaki hizmetten müzik akışı yapmasına olanak tanır.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-10-2021 04:25
Apple Music resmen PS5'te çıktı
"

Apple Music bir oyun konsoluna geliyor ve bu PlayStation 5. Yeni uygulama, Apple Music abonelerinin daha önce Spotify ile mümkün olana benzer şekilde Sony'nin en yeni konsolundaki hizmetten müzik akışı yapmasına olanak tanıyor. Ses, oyun oynarken arka planda veya kendi başına çalınabilir.

Bu, hem kendisi hem de Microsoft Xbox'ın geçen yıl Apple TV Plus uygulamasıyla piyasaya sürülmesinden sonra, PS5'in bir Apple hizmetiyle ikinci büyük entegrasyonudur. . Bu yılın başlarında Sony, PS5 sahiplerine altı aylık ücretsiz Apple TV Plus üyeliği sunmak için ortaklığı genişletti. TV kurulumunuzu basitleştirmek ve özel akış kutuları ile yerleşik uygulamalar arasında çok fazla geçiş yapmak zorunda kalmamak istiyorsanız, konsolda Apple Music'in olması güzel bir ektir.

Bir Reddit kullanıcısı konsolun müzik menüsünde akış hizmetini fark ettikten sonra PS5'in Apple Music uygulamasıyla ilgili haberler ortaya çıktı ve ardından Eurogamer yeni bir hesap oluşturarak simgenin görünmesini sağladı. Apple Music ayrıca Android, Amazon Echo, Chrome OS, Sonos, web ve tabii ki Apple'ın kendi donanım yelpazesinde de mevcuttur.

Geliştiriliyor…

<
AdminAdmin