ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:06
Advert

Bakan Kacır, Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk buluşmasına katıldı

Sarıyer kapalı spor salonunda düzenlenen Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk buluşması, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla yapıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 11:17   Güncelleme : 10-03-2024 17:37
Bakan Kacır, Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk buluşmasına katıldı

Sarıyer kapalı spor salonunda düzenlenen Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk buluşması, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla yapıldı.

Sarıyer kapalı spor salonunda düzenlenen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 22--23-24. Dönem Milletvekili Ünal Kacır, AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker’in katıldığı Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk buluşmasında THM sanatçısı Nurettin Bay sahne aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sarıyer AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk buluşmasına katıldı. Bu etkinlik, Sarıyer kapalı spor salonunda gerçekleşti ve aynı zamanda 22-23-24. Dönem Milletvekili Ünal Kacır ve AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker de katıldı.

Sarıyer kapalı spor salonunda düzenlenen buluşmada, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun ile Belediye meclis üyesi adayları Şebinkarahisarlı Abdullah Erol Akkuş ve Hasan Demiralp, Alucralı Dursun Küçükel'in tanıtımı yapıldı.

Buluşma gecesinde, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun ve AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker, birer konuşma yaparak 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde destek vermelerini talep ettiler.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluklu hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, ülke genelinde yapılan OSB, Eğitim, Ulaşım ve Savunma sanayiine yönelik yatırımlardan bahsetti. Ayrıca, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun ile birlikte Sarıyer’e güzel hizmetler yapacaklarını ifade ederek Sarıyerli hemşehrilerinin desteklerini talep etti.

Türk Halk Müziği sanatçısı Nurettin Bay’ın sahne aldığı bu buluşmaya, Sarıyer AK Parti İlçe Teşkilatı, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk’u temsil eden Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HüseyinHüseyin