ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:54
Advert

Bakan, Mehmet Fatih Kacır Giresun’a geliyor

Giresun’da düzenlenecek ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısına, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’da katılacak.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 09-02-2024 18:39   Güncelleme : 09-02-2024 18:46
Bakan, Mehmet Fatih Kacır Giresun’a geliyor

Giresun’da düzenlenecek ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısına, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katılacak.

AK Parti Giresun İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da, 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün de tanıtım toplantısına katılacağı belirtildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, tüm Giresunluları programa davet ederek;’' Giresun’umuza hizmetkar olacak olan ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanıyor. Bu kapsamda, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Vedat Demiröz'ün katılımlarıyla, 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da, 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantımızı gerçekleştireceğiz.

Cumhur İttifakı ruhuyla hep birlikte, Giresun’umuzu ve ilçelerimizi Türkiye Yüzyılı'nın örnek şehri yapmaya hazırız ve kararlıyız. İlimizi daha ileriye taşıyacak olan güçlü kadromuzu açıklayacağımız, şölen havasında gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantımıza tüm teşkilatımızı ve hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

HüseyinHüseyin