ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 21:00
Advert

Başkan Erdoğan Giresun’a geliyor

AK Parti Milletvekili Cemal Öztürk, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun' a geleceğini sosyal medyadan duyurdu. Milletvekili Öztürk yaptığı açıklamada, “29 Ocak 2022 Cumartesi tarihinde Giresun’da olacaklar. Hasretle bekliyoruz. Giresunlular olarak kendisini ilimizde ağırlamaktan büyük şeref duyacağız” dedi.

HABER
Giriş Tarihi : 06-01-2022 17:36
Başkan Erdoğan Giresun’a geliyor
"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’a geliyor. AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Ocak Cumartesi günü Giresun’a geleceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin milletvekilleri ile bir araya geldi. Erdoğan, kahvaltılı toplantıda vekiller ile illere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya Giresun Milletvekili Cemal Öztürk de katıldı. Milletvekili Öztürk, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Erdoğan’a 29 Ocak’ta Giresun’a geleceğini açıkladı.

 

 

Milletvekili Öztürk, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde bir değerlendirme toplantısı yaptık.  Zat-ı Âlilerini Giresun’a davet ettim. İnşallah, 29 Ocak 2022 Cumartesi tarihinde Giresun’da olacaklar. Hasretle bekliyoruz. Giresunlular olarak kendisini ilimizde ağırlamaktan büyük şeref duyacağız” dedi.

AdminAdmin