ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 18:17
Advert

DC, FanDome etkinliğine kaydolan kişilere ücretsiz süper kahraman NFT'leri verecek

NFT'ler 5 Ekim'de düşecek

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 06-10-2021 22:06
DC, FanDome etkinliğine kaydolan kişilere ücretsiz süper kahraman NFT'leri verecek
"

DC, 16 Ekim'deki FanDome etkinliğine kaydolan kişilere süper kahraman çizgi roman kapaklarının ücretsiz olarak değiştirilemeyen jetonlarını (NFT'ler) veriyor. DC için ilk NFT düşüşü 5 Ekim olarak belirlendi ve FanDome'a ​​kaydolanlar rastgele seçilmiş bir ücretsiz NFT alacak ve ilki hakkında sosyal medyada yayınlarlarsa ikinci bir ücretsiz NFT almaya hak kazanacaklar.

NFT'ler üç nadirlik seviyesinde gelecek; yaygın, nadir ve efsanevi ve Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman ve Harley Quinn seçeneklerini içerecek.

NFT nedir?

NFT'ler, benzersiz dijital öğelerin sahipliğini alıp satmanıza ve blok zinciri kullanarak bunların kime ait olduğunu takip etmenize olanak tanır. NFT, "değişmeyen token" anlamına gelir ve teknik olarak çizimler, animasyonlu GIF'ler, şarkılar veya video oyunlarındaki öğeler dahil olmak üzere dijital her şeyi içerebilir. Bir NFT, gerçek hayattaki bir tablo gibi türünün tek örneği veya ticaret kartları gibi birçok kopyanın bir kopyası olabilir, ancak blok zinciri, dosyanın kime ait olduğunu takip eder.

NFT'ler son zamanlarda manşetlere çıkıyor, bazıları milyonlarca dolara satılıyor, Nyan Cat gibi yüksek profilli memler ve “bununla başa çık” güneş gözlükleri açık artırmaya çıkıyor. NFT'lerin yoğun elektrik kullanımı ve çevresel etkileri hakkında da çok fazla tartışma var. Hala sorularınız varsa (anlaşılır şekilde) NFT SSS bölümümüzü okuyabilirsiniz.

DC, çizgi roman yapımcısının "çevresel olarak sürdürülebilir ve enerji açısından verimli" teknolojisi için seçtiği Palm NFT Studio ile NFT'ler üzerinde çalışıyor. , bir haber bültenine göre şirketin "hayranlar için milyonlarca NFT'yi sıfıra yakın maliyetle" basmasına izin verdi. Şirketler, kaç tane çizgi roman kapağı NFT'sinin planlandığını söylemiyor. DC'den Jim Lee yaptığı açıklamada, "Bu düşüş, 87 yıllık geçmişimize saygı duruşunda bulunurken, NFT'lerin DC içeriğiyle etkileşime girmenin ve yeni deneyimlerin kilidini açmanın yeni yollarında temel bir rol oynadığı bir geleceği görselleştirirken," dedi.

Geçen yıl DC Comics ve Warner Bros. için bir ilk olan sanal FanDome, Zack Snyder'ın Justice League, Wonder Woman 1984, The Suicide Squad ve Robert Pattison'ın The Batman rolüne ilk bakış fragmanlarını sağladı. Tahminen 22 milyon kez görüntülendi.

Bu yılki dizinin The Batman için yeni bir fragmanın yanı sıra gelecek filmlerden Black Adam, The Flash ve Aquaman and the Lost Kingdom'ın önizlemelerini, gösterileri için gelecek sezonlarla ilgili yeni ayrıntıları içermesi bekleniyor. Harley Quinn, Batwoman, Superman & Lois ve Sweet Tooth ve Fortnite'ın bir sonraki bölümü — Batman crossover.

AdminAdmin