ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:35
Advert

Dernek Başkanı Mehmet Şimşek Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Başkan Şimşek, mesajında ayrıca tüm Şebinkarahisarlıların ve sevdiklerinin bayramını tebrik ederek, sağlıklı, mutlu, huzurlu, kazasız ve belasız bir bayram geçirmelerini temenni etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-06-2023 14:00   Güncelleme : 27-06-2023 14:02
Dernek Başkanı Mehmet Şimşek Kurban Bayramı Mesajı yayınladı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şimşek, "Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar, Kıymetli Dostlarımız; İnsanı insana, kulları da Rabbine yaklaştıran Mübarek Kurban Bayramı'nın arefesindeyiz. En güzel ve coşkulu bayramları müjdeleyen arefe gününüz ve Kurban bayramınız mübarek olsun" dedi.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, bayramın insanlar arasında yardımlaşma, dayanışma ve sevgi duygularını pekiştirdiği bir zaman dilimi olduğunu belirtti. İnsanların kendi aralarında birbirlerine yaklaşırken aynı zamanda Rabbine de yaklaşma fırsatı bulduğunu vurgulayan Şimşek, bu vesileyle herkesin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Başkan Şimşek, mesajında ayrıca tüm Şebinkarahisarlıların ve sevdiklerinin bayramını tebrik ederek, sağlıklı, mutlu, huzurlu, kazasız ve belasız bir bayram geçirmelerini temenni etti. Şimşek, bayramın aynı zamanda sevdiklerimizle bir araya gelme, aile bağlarını güçlendirme ve paylaşma duygusunu yaşama fırsatı sunduğunu ifade etti.


 

HüseyinHüseyin