ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 18:02
Advert

Disney+ şovu 'Ahsoka'nın da Hayden Christensen'ı oynayacağı bildiriliyor | Engadget

Hayden Christensen, Disney+ dizisi 'Ahsoka'da Anakin Skywalker'ı oynuyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 25-10-2021 10:19
Disney+ şovu 'Ahsoka'nın da Hayden Christensen'ı oynayacağı bildiriliyor | Engadget
"

Hayden Christensen, Darth Vader'ı oynamayı bitirmedi. The Hollywood Reporter'a göre, yaklaşmakta olan Disney+ dizisi Ahsoka'da Sith Lordu rolünü yeniden canlandırıyor. Rosario Dawson, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda da oynadığı Ahsoka Tano'yu canlandıracak. Ahsoka'nın karakteri ilk kez bir canlı aksiyon Star Wars gösterisinde göründü - bundan önce Ahsoka sadece serinin animasyon girişlerinde görülüyordu.

Disney ve Lucasfilm henüz canlı aksiyonun hikayesini açıklamadı. aksiyon dizisi. Hollywood Reporter, The Mandalorian'a benzer şekilde Return of the Jedi'daki olaylardan beş yıl sonra geçtiğini söylüyor. Vader'ın Ahsoka ile ilgili bir gösteride yer alması, Anakin Skywalker'ın padawanı olduğu düşünüldüğünde tamamen sürpriz değil. Ancak Vader, Return of the Jedi'da öldüğünden, karakterinin Ahsoka'nın hikayesine nasıl uyacağı ve geçmişe dönüşlerde mi yoksa bir Güç hayaleti olarak mı gösterileceği belirsiz.

Dave Filoni, olaya dahil oldu. önceki birkaç Star Wars projesi, hikayeyi yazacak ve aynı zamanda Jon Favreau ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Serinin yapımına 2022'de başlanacak, ancak hayranlar Christensen'ın Vader'ı bundan önce Ewan McGregor'un gelecek yılın başlarında piyasaya sürülecek olan Obi-Wan Kenobi'sinde oynama şansına sahip olacaklar.

AdminAdmin