Giresun'un Doğankent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Giresun’un Doğankent ilçesi Kozköy yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Kazada Yusuf Alim (37), babası Mustafa Alim (80), annesi Hacer Çil (73) ve kız kardeşi Hanife Taş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kontrolünü kaybeden kamyonetin fındık bahçesine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, araçta bulunan dört kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Acı olay, hem Doğankent’i hem de Giresun’u yasa boğdu.

Cenaze Töreni Ulu Camiinde Gerçekleştirildi

Hayatını kaybedenler için Giresun’un Doğankent ilçesindeki Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazını müteakip düzenlenen törene; AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Giresun Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayrıca, il ve ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının Giresun ve İstanbul’daki temsilcileri, muhtarlar ve kalabalık bir halk topluluğu da cenazeye iştirak etti.

Aile Mezarlığında Toprağa Verildiler

Cenaze namazının ardından Yusuf Alim, Mustafa Alim ve Hacer Çil’in cenazeleri Doğankent Kozköy’deki aile mezarlığında defnedildi. Hanife Taş’ın cenazesi ise Giresun Batlama Sıvacı Köyünde toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, bölgede yaşayan vatandaşlar kazanın yaşandığı yolun güvenliği konusunda yetkililere çağrıda bulundu.

Advert