ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 05:34
Advert

Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş'ten teşekkür

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu 5.Olağan Genel Kurulu Bağcılar Belediyesi Kültür merkezinde yapıldı. Yeniden Federasyon Genel Başkanı seçilen Başkan Muhterem Memiş, yayınladığı mesajda Giresunlu hemşehrilerine teşekkür etti.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 18-01-2022 00:54
Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş'ten teşekkür
"

 

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu 5.Olağan Genel Kurulu Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Oyların tamamını alarak yeniden yetki alan Muhterem Memiş ve ekibi bugün yayınladığı mesajla hemşehrilerine teşekkür etti.

 

Başkan Muhterem Memiş yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

TEŞEKKÜR

-Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu'muzun 5. Olağan Kongresi’nde şahsıma ve ekip arkadaşlarıma yeniden yetki veren genel kurulumuza, delegelerimize, derneklerimiz ve ilçe federasyonlarımızın başkanlarına, destek veren, katılan veya güzel dileklerini ileten tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte federasyonumuz, Giresunluların bir temsilcisi olarak değerlerimizi yaşatmaya, hemşehrilerimizin yardımlaşma ve dayanışmasına katkıda bulunmaya devam edecek; yeni projeler ve etkinlikler düzenleyerek genç nesillerimize vatan sevgisi aşılamak ve bir kültür mensubiyeti oluşturmak için var gücüyle çalışacaktır.

Sevgi ve saygılarımla...

 

Muhterem MEMİŞ

Giresun Federasyonu Genel Başkanı

AdminAdmin