ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 20:24
Advert

Giresun Federasyonu Medya Platformuyla Basın Toplantısı yaptı

Giresun Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Giresun Medya Platformu üyeleriyle Afyon Garden Kale Hotel’de düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-08-2022 13:23   Güncelleme : 28-08-2022 22:42
Giresun Federasyonu Medya Platformuyla Basın Toplantısı yaptı

Giresun Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Giresun Medya Platformu üyeleriyle Afyon Garden Thermal Kale Hotel’de düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve yönetim kurulunun Afyon Garden Thermal Kale hotel de düzenlediği basın toplantısında Afyonkarahisar Giresun Şehitliğinde düzenlenen şehitleri anma programı ve 1 Eylülde başlayacak olan Giresun Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmeler yaptı.

Giresun Medya Platformunda bulunan gazetecilerin görüş ve önerilerinin alındığı toplantı sonrasında, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Giresun Şehitliğinde düzenlenen Şehitleri anma programına katılan Giresun Medya Platformu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yapılan etkinliklerin medya yoluyla duyurulmasına önem verdiklerini, bu görevi Giresun Medya Platformunda bulunan basın mensubu arkadaşlarımızın layıkıyla yaptığını söyledi.

Giresun Tanıtım Günlerinde ve diğer etkinliklerde yapılan haberlerin çok değerli olduğunu, Giresunluların tüm etkinliklerini ve haberlerini, tamamen gönüllülük esasıyla Giresun camiasına ve tüm ülkeye duyurulmasında gösterilen çabaların taktirle karşılandığını belirterek basın mensuplarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

HüseyinHüseyin