ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 18:02
Advert

Giresun Günleri’nin işaret fişeği Üsküdar Meydanı’ndan atıldı

Giresun Federasyonu, 16. Giresun Tanıtım Günleri öncesinde farklı bir etkinliğe imza atarak, işaret fişeğini Üsküdar meydanında attı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-12-2023 18:56   Güncelleme : 03-12-2023 19:05
Giresun Günleri’nin işaret fişeği Üsküdar Meydanı’ndan atıldı

Giresun Federasyonu, Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nda 7-10 Aralık 2024 tarihleri arasında yapılacak 16. Giresun Tanıtım Günleri öncesinde farklı bir etkinliğe imza atarak, işaret fişeğini Üsküdar meydanında attı.

 

 

03 Aralık 2024 Pazar günü Üsküdar Meydanı’nda kurulan stant alanında yapılan etkinlikte tüm İstanbullular Giresun Günleri’ne davet edildi.

 

Kemençe, davul zurna ile horon gösterilerinin yapıldığı etkinlikte vatandaşlara yöresel ikramlar ve pancar çorbası ikramı yapıldı.

 

Giresun Günleri’nin işaret fişeği olarak nitelendirilen bu programda Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş basın açıklaması yaptı. Başkan Memiş, konuşmasında, 16. Giresun Günlerinin bu sene ilk defa Yeşilköy Atatürk Havalimanında yapılacağını söyledi. Tüm hemşehrilerini ve İstanbulluları 16. Giresun günlerine davet ederken, “Dünyanın en güzel şehri Giresun’u görmeye, yöresel yemeklerimizi tatmaya davet ediyorum” dedi.

HüseyinHüseyin