ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 14:44
Advert

Giresun İŞKUR’da Yapılan Kura Sonucunda Şebinkarahisar’dan Üç Kişi İşe Yerleşti

Giresun ve ilçelerinde dört ay istihdam edilecek Geçici süreli Toplum Yararına Program kapsamında KYK yurtlarında görev yapacakların isimleri İŞKUR Giresun İl Müdürlüğü tarafından kurayla belirlendi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-03-2023 12:53   Güncelleme : 10-03-2023 12:56
Giresun İŞKUR’da Yapılan Kura Sonucunda Şebinkarahisar’dan Üç Kişi İşe Yerleşti

Geçici süreli Toplum Yararına Program kapsamında 4 ay süreyle KYK yurtlarında görev yapacak 60 kişinin isimleri İŞKUR Giresun İl Müdürlüğü tarafından yapılan kura sonucu belirlendi.

6-7 Mart tarihlerinde, e-Devlet, İŞKUR e-şube ve ALO 170 iletişim hattı ile şahsen de İŞKUR İl Müdürlüğüne yapılan başvuruların kurası 9 Mart Perşembe günü saat 10.30'da Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda halka açık olarak yapıldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, istihdam edilenlerin isim listesi de paylaşıldı.

Bu kapsamda kura sonucuna göre Şebinkarahisar’dan Bülent Çiftbaş, İlknur Önbaş ve Ümmihan Kömbe KYK yurtlarında görevlendirilecek ve depremzedelerin barınma şartlarının iyileştirilmesi ve kamu hizmetlerinin desteklenmesi kapsamında 4 ay süreyle istihdam edilecek. İstihdam edilecek olan kişilere asgari ücret ödenecek.

Her ilçe için ayrı ayrı noter huzurunda yapılan kurayla merkez ilçe için 33,  Alucra ilçesi için 3,  Bulancak ilçesi için 2, Doğankent ilçesi için 2, Espiye ilçesi için 2, Eynesil ilçesi için 3, Görele ilçesi için 4, Keşap ilçesi için 3, Piraziz ilçesi için 1, Şebinkarahisar ilçesi için 3, Tirebolu ilçesi için 3 ve Yağlıdere ilçesi için 1 kişi olmak üzere toplam 60 asil kişi belirlendi.

HüseyinHüseyin