ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 20:44
Advert

Giresun'un erişim yatırımları değerlendirildi

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 06-10-2021 13:09
Giresun'un erişim yatırımları değerlendirildi
"

AK Parti Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komiteyi Abonesi Kadir Aydın, Eriştirme ve Altyapı Bakanı Adaletli Karaismailoğlu'nu makamında ziyaret etti.


Milletvekili Aydın, ziyarete ait yaptığı yazılı açıklamada; “Kovanlık - Aydınnehir Yolu başta olmak üzere Şebinkarahisar Suşehri Yolu, Kurtbeli Yolu ve Çamoluk Arda Yolu'nu geniş kapsamlı olarak Eriştirme ve Altyapı Bakanımız Sayın Adaletli Karaismailoğlu ile görüştük. Bölgenin gereksinimlerini ve hassasiyetlerini Sayın Bakanımıza bir defa daha andırdırdık. Sayın Bakanımızda Giresun deyince akla gelen ilk yollardan bir tanesinin Kovanlık - Aydınnehir yolu olduğunu ve ihale hazırlıklarının yapılması hususunda Karayolları Genel Müdürlüğü'ne lüzumlu yönergeleri verdiğini bizlere ifade etti. Allahın İzniyle en yakın zamanda Kovanlık-Aydınnehir Yolu ihale düzeyine gelecektir. Görüşmemizin şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bakanımıza nazik konukseverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin