ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 06:23
Advert

Giresun'un iftiharı oldu

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve 29 Eylül-3 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası’nda Giresunlu Erkan Bal rüzgarı esti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 04-10-2021 15:00
Giresun'un iftiharı oldu
"

Türkiye Beden Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nun 2021 seneyi faaliyet programında yer alan ve 29 Eylül-3 Ekim tarihlerinde İstanbul'da tertip edilen Türkiye Beden Geliştirme Fitness Şampiyonası'nda Giresunlu Erkan Bal rüzgarı esti. Bal, büyük bir galibiyete imza atarak şampiyon oldu ve Ulusal Takım'a yükselerek ülkemizi Dünya Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.


Türkiye Şampiyonluğunu Giresun'a getirerek sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bal, “Türkiye Şampiyonluğu kutsal topraklara, Giresun'uma, getirilmiştir. Mısırı Dünya Şampiyonluğuna” ifadelerine yer verdi.


Şampiyon sporcu, 2020 senesinde Master Erkekler kategorisinde Türkiye 2.'si, 2019 senesinde ise Büyükler kategorisinde Türkiye 3.'lüğü gibi ehemmiyetli dereceler elde etmişti.

AdminAdmin