ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 00:17
Advert

Giresun Valisi Enver Ünlü, Dereli ilçesinde analizlerde bulundu

Giresun Valisi Enver Ünlü, sel afeti sonrası Dereli ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunarak, “İlçemizdeki yapı çalışmalarını özenle takip ediyoruz” dedi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 13-10-2021 12:41
Giresun Valisi Enver Ünlü, Dereli ilçesinde analizlerde bulundu
"


Giresun Valisi Enver Ünlü, 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan su baskın afetinin silinmesi için yapılan çalışmalarla alakalı Dereli ilçesinde analizlerde bulundu. Vali Ünlü ilk olarak çalışmalarla alakalı koordinasyon ve değerlendirme buluşması reelleştirdi.


Vali Ünlü başkanlığında reelleştirilen buluşmaya Dereli Kaymakamı Okan Yenidünya, Şehir Jandarma Komutanı Albay Muhammet Sevinç, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Şehir Özel Yöneti Genel Sekreter Dayanakçısı V. Nesrin Öztürk, Şehir Afet ve Acil Vaziyet Müdürü Murat Cavunt, Etraf ve Şehircilik Şehir Müdürü Cengiz Varol, DSİ 226. Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Karayolları 104. Şube Şefi Kadri Altuntaş, alakalı şube ve ilçe müdürleri katıldı.


Ünlü, meselelerin ve yetersizliklerin giderilmesi için istişarelerde bulunurken kış mevsimi gelmeden ilçeye doğalgazın dağıtılması, erişim ve altyapı yetersizliklerinin giderilmesi gerektiğini vurguladı. Giresun-Dereli karayolunda yapılan çalışmaların bir an evvel bitirilmesini isteyen Ünlü, yurttaşların can ve mülk güvenliğinin sağlanması ismine üretimi bitirilen köprü ve tünellerin zorunlu tedbirlerinin alınarak erişime açılması direktifini verdi.


Vali Ünlü, daha sonra Toplu Ev Yöneti TOKİ tarafından yapılan kamu binaları, ev ve dükkanların bulunduğu alanlarda analizlerde bulundu.


Dereli İlçe Jandarma Komutanlığının bulunduğu alanı araştıran Vali Ünlü, daha önceki İlçe Jandarma Komutanlığının bulunduğu alana İlçe Jandarma Komutanlığı, 12 adet lojman, doldur-boşalt istasyonu, giriş takı, nöbetçi kulübesi ve 2 adet garaj binasının üretimine başlandığını bildirdi. Ardından Sütlüce semtinde üretimine başlanan kamu binalarını araştıran Ünlü, 2 bin 86 metrekare alana hükümet konağı, 1802 metrekare alana adalet epilepsiyi ve 1201 metrekare alana İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşa edileceğini bildirdi.


Vali Ünlü son olarak ilçe merkezinde üretimi süren 71 ev ve 82 dükkanın bulunduğu alanı ziyaret ederek misal dairelerde analizlerde bulundu.

AdminAdmin