ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:40
Advert

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar’da İncelemelerde Bulundu

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 24-01-2024 19:32   Güncelleme : 24-01-2024 19:37
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar’da İncelemelerde Bulundu

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Serdengeçti, Şebinkarahisar’da resmî kurumlar başta olmak üzere tarihi ve turistik mekanlar ile pazar yerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ziyareti sırasında; Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu da yer aldı.

ŞEBİNKARAHİSAR KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

Vali Serdengeçti’yi, Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Yasin Ardıç ve ilçe protokolü karşıladı.

Karşılama töreninin ardından Vali Serdengeçti, Şebinkarahisar Kaymakamı Yasin Ardıç ile Belediye Başkanı Ömer Şentürk ve kurum amirleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Ardıç tarafından Şebinkarahisar’ın tarihi, coğrafyası, nüfusu, idari ve sosyal durumu, asayiş ve güvenlik durumu, ekonomik durumu, sağlık hizmetleri, eğitim, tarım ve hayvancılık, turizm, mahalli idareler, İlçe Özel İdaresi ve KÖYDES projeleri ile gerçekleştirilen yatırımlar başta olmak üzere güncel durum ve yerel yönetim faaliyetleri hakkında ayrıntılı bir brifing sunuldu.

 

ŞEBİNKARAHİSAR ADLİYESİNE ZİYARET

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Şebinkarahisar Adliyesini ziyaret eden Vali Serdengeçti, Şebinkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Pala ve Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Öztürk tarafından karşılandı.

Başsavcı Pala ve Başkan Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Serdengeçti’ye teşekkür ettiler.

Haber: Giresun Valiliği

HüseyinHüseyin