ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 13:40
Advert

Giresun'a su baskın mağdurları için yeni bir TOKİ projesi

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk geçen yıl 22 Ağustos’ta yaşanan sel afetinden etkilenen bölgelerden olan merkeze bağlı Çaldağ’da planlanan TOKİ Konutlarının projelerinin tamamlandığını ve ihale aşamasına geçildiğini belirtti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 11-10-2021 15:32
Giresun'a su baskın mağdurları için yeni bir TOKİ projesi
"

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk geçen sene 22 Ağustos'ta yaşanan su baskın afetinden etkilenen bölgelerden olan merkeze bağlı Çaldağ'da tasarlanan TOKİ Evlerinin projelerinin bitirildiğini ve ihale safhasına geçildiğini belirtti.


24 ev ve 19 dükkânın yer alacağı TOKİ projelerine ait bilgi veren Milletvekili Öztürk, “Çaldağ'da yaşanan afet sonrasında mağdur olan yurttaşlarımızın yarasını sarmak için öbür bölgelerimizde olduğu gibi burada da çalışmalar süratli bir biçimde başlamıştır. Çaldağ'da imali tasarlanan evlerin yakınından geçen nehrin ölçümleri, tespitleri ve raporların alakalı müesseselerden onay süresi dolayısıyla ev imaline öbür ilçelerimizdeki kadar süratli başlanamamış olsa da şimdi tüm ön çalışmalar bitirilmiş, projeleri onaylanmış ve TOKİ ihale dairesine sevk edilmiştir. Yeniden burada da süreci süratlendirecek, çok yakın tarihte ihale edilmesini sağlayacağız. 24 Ev ve 19 Dükkândan oluşan proje ile Dereli, Doğankent ve su baskından hasar gören öbür bölgelerimizde olduğu gibi Çaldağ'ımızda da hasar gören yurttaşlarımız çok daha hoş ev ve dükkanlara kavuşacaktır” dedi.

AdminAdmin