ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 18:30
Advert

Giresunspor'a idmanda sevgi su baskını

Teknik Direktör Hakan Keleş, Giresunspor idmanını, tel örgülerin arkasından izleyen minik öğrencilere açtı, antrenman sahası karnaval yerine döndüSüper Lig temsilcisi GZT Giresunspor’da, cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları bugün de devam etti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 11-10-2021 22:33
Giresunspor'a idmanda sevgi su baskını
"

Teknik Direktör Hakan Keleş, Giresunspor idmanını, tel örgülerin arttan izleyen küçük talebelere açtı, idman sahası karnaval yerine döndü


Süper Lig temsilcisi GZT Giresunspor'da, cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları bugün de devam etti.


Tesislerinde Karadeniz derbisinin çalışmalarını sürdüren Çotanakların, bugün çok özel davetlileri vardı. Akşam saatlerinde reelleştirilen idman esnasında idman sahasının hemen yanında bulunan Abacıbükü İlkokulu talebeleri, tel örgülerin arttan büyük bir coşkuyla Giresunspor'un idmanı izledi.


Küçük talebeleri gören Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, çocuklar için tel örgüyü kaldırdı ve idman sahasına çocukları da aldı. Küçük talebeler, Hakan öğretmenin bu anlamlı jestiyle hayranı oldukları futbolcularla kucaklaşma olanağı buldu.


Renkli görüntülerin yaşandığı idmanda çocuklar, futbolcularla bol bol resim sürükletti, imza aldı ve onlarla sohbet etme fırsatı tuttu. Yaşanan hoş görüntüler büyük alkış topladı.

AdminAdmin