ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 11:23
Advert

Google Play Store'un Windows 11'de nasıl çalıştırılacağı aşağıda açıklanmıştır

Bir geliştirici, Google Play Store'u Windows 11'de çalıştırmayı başardı. Geçici çözüm, Windows 11'e herhangi bir Android uygulaması veya oyunu yüklemenize olanak tanır.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-10-2021 14:54
Google Play Store'un Windows 11'de nasıl çalıştırılacağı aşağıda açıklanmıştır
"

Bir geliştirici ve tasarım öğrencisi, Google Play Store'u Windows 11'de çalıştırmayı başardı. Google'ın Android uygulama mağazası, bu yöntemi kullanarak Windows 11'de tamamen işlevseldir ve bir oyun veya uygulama yüklemenize ve geleneksel Windows uygulamalarıyla birlikte çalıştırmanıza olanak tanır. .

Microsoft, Windows 11 Android uygulama desteğini geçen hafta test etmeye başladı, ancak resmi uygulama Amazon Appstore ile sınırlı ve önizleme aşamasında 50'den az uygulama. Google Play Store'un yüklenmesi, kullanmak istediğiniz her Android uygulamasına veya oyuna kadar Windows 11'i açar.

İtalyan UX tasarım öğrencisi ADeltaX, Google Play Store'u Windows 11'e başarıyla yükledi ve çalışması için gereken tüm adımları ayrıntılı olarak anlattı. Linux komutlarına veya komut istemlerine aşina değilseniz, yükleme işlemi o kadar basit olmayacaktır, ancak ADeltaX bunu gerçekten çalıştırmak isteyenler için bir video kılavuzu oluşturmuştur.

Mobil bir Android oyununun yanında çalışan Gmail Android uygulaması.

Gerekli tüm araçları indirdikten, Linux için Windows Alt Sistemini (WSL) etkinleştirdikten ve Ubuntu'yu kurduktan sonra yaklaşık 30 dakika içinde Google Play Store'u Windows 11'de çalışır hale getirmeyi başardım. Sonuç, Windows 11'e herhangi bir Android uygulamasını yüklemek için kullanabileceğiniz, tamamen işlevsel bir Play Store'dur.

Yükleme işlemiyle ilgili tüm talimatlar GitHub'da veya YouTube tanıtım videosunda bulunabilir. Microsoft'un önümüzdeki aylarda Amazon Appstore desteğinin yanı sıra Android için Windows Alt Sistemini tüm Windows 11 kullanıcılarının kullanımına sunmasını bekliyoruz.

AdminAdmin