ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 14:48
Advert

GZT Giresunspor'da gözler Fenerbahçe'ye çevrildi

Süper Lig ekibi GZT Giresunspor’da Kulüp Başkan Vekili Muzaffer Aygün, Fenerbahçe ile perşembe akşamı İstanbul’da oynayacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 21-09-2021 15:03
GZT Giresunspor'da gözler Fenerbahçe'ye çevrildi
"

Süper Lig takımı GZT Giresunspor'da Kulüp Başkan Vekili Muzaffer Aygün, Fenerbahçe ile perşembe akşamı İstanbul'da oynayacakları maçtan iyi bir neticeyle ufalamak istediklerini söyledi.


Aygün, yaptığı açıklamada, “Reyin olarak her hafta daha iyi bir performans sergiliyoruz. Tek noksanımız iyi oyunumuzu neticeye yansıtamamak. Üçüncü bölgede yaşadığımız kasvetler ve son iki maçta lehimize verilmeyen penaltılar Giresunspor'u sıralamada hak etmediği bir noktaya taşıdı. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Lige 3'te 3 yaparak başlayan rakibimiz, son iki haftada ise 1 beraberlik ve 1 hezimet aldı. Çok güç bir 90 dakika bizi bekliyor. Fenerbahçe'nin eforuna saygı dinliyoruz ancak kimseden çekinmiyoruz. İstanbul dış sahasında Giresunspor'a yakışır bir çaba ve futbol ortaya koyup, iyi bir netice almak istiyoruz” biçiminde konuştu.

AdminAdmin