ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 01:30
Advert

Halo Infinite'in yeni kampanya fragmanında Master Chief Cortana'yı takip ediyor

Microsoft, Halo Infinite için oyunun 8 Aralık'ta piyasaya sürülmesinden önce yaklaşan kampanya moduna ve hikayeye henüz en iyi görünümü veren yeni bir oynanış özeti yayınladı.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 27-10-2021 06:14
Halo Infinite'in yeni kampanya fragmanında Master Chief Cortana'yı takip ediyor
"

Microsoft nihayet Halo Infinite'in kampanya moduna yeni bir bakış açısı sundu ve geliştirici 343 Industries'in Temmuz 2020'de ilk oynanışının yayınlanmasından bu yana kampanyayı ilk kez gösterdiğini işaret ediyor.

Yeni altı dakikalık fragman Yeni silahlar, yeni düşmanlar, tehditkar patronlar ve "Silah" adlı oyunculara eşlik edecek yeni bir AI yoldaş karakteri de dahil olmak üzere, kısa bir süre içinde Infinite'in birçok yeni oyununu ve sistemini sergiliyor. Genel bakış ayrıca, Infinite'in yeni açık dünya oynanışı ve RPG tarzı oyun eklemelerinden bazılarını gösterir; bunlar, oyuncuların takip etmesi gereken isteğe bağlı üsler ve hedefler ve ekipman için seçilebilir yükseltmeler içerir.

2015'in Halo 5: Guardians, Infinite'den sonra ayarlandı beş yılı aşkın bir süredir ilk ana hat Halo oyunudur ve Master Chief'in eski müttefiki Cortana tarafından yönetilen ve Halo 5'in uçurumu olarak görev yapan yapay zeka devriminin hikayesini almaya çalışacak. Infinite ayrıca, Halo'nun klasik Antlaşma karşıtlarının en son türü olan Brute liderliğindeki “Banished”i tanıtan 2017'nin gerçek zamanlı strateji yan ürünü Halo Wars 2'den hikaye dizileri alacak.

Halo Infinite'in ilk oynanış görüntüsü pek çok kişi tarafından ezici, yeni nesil olduğu ileri sürülen görsellerde hayal kırıklığı yaratan ve özellikle kötü işlenmiş bir Brute'un yakın plan çekimine smaç yapan kötü şöhretli "Craig" memesi olarak görüldü.

Halo Infinite'in yalnızca birkaç hafta içinde 8 Aralık'ta piyasaya sürülmesiyle, yeni kampanyaya genel bakış, 343 Industries için oyunculara oyundan ne bekleyecekleri konusunda daha iyi bir fikir vermesi için sadece bir şans değil. gelir, ancak aynı zamanda, cansız ilk izleniminden sonra Infinite'in potansiyelini satın alma ve hayranlarına daha iyi satma şansı.

343 Industries, Halo Infinite'in kampanyasını büyük ölçüde gizli tutarken (en azından bugünün açıklamasına kadar), stüdyo, oyuncuların Infinite'in ücretsiz çok oyunculu modunu bir dizi ön izleme hafta sonu denemesine izin veriyor. Bu hafta sonları, franchise için heyecan verici bir evrim (ve birçok yönden forma dönüş) olarak çok daha olumlu bir resepsiyon aldı.

İlgili

Halo Infinite çok oyunculu, forma heyecan verici bir dönüş gibi geliyor

Halo Infinite, geçen sonbaharda Xbox Series X ve Series S ile birlikte piyasaya sürülmek üzere tasarlandı. ancak oyun, devam eden COVID-19 salgını da dahil olmak üzere çeşitli geliştirme zorlukları nedeniyle 2021'e ertelendi. Şimdi 8 Aralık'ta PC, Xbox Series X / S ve Xbox One platformlarına gelecek, ancak oyun, kampanyanın kooperatif modu ve popüler Forge çok oyunculu harita düzenleyicisi de dahil olmak üzere birkaç temel özellik olmadan gönderilecek. Gelecekteki bir güncellemede 2022 sürümü için planlanıyor.

AdminAdmin