ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 10:24
Advert

ICYMI: Microsoft'un Surface Duo 2'sinin hala biraz çalışmaya ihtiyacı var | Engadget

Engadget'ın bu haftaki incelemeleri arasında Microsoft'un ikinci nesil Surface Duo flip telefonu ve Facebook'un taşınabilir Portal Go'su yer alıyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-10-2021 18:46
ICYMI: Microsoft'un Surface Duo 2'sinin hala biraz çalışmaya ihtiyacı var | Engadget
"

Bu hafta, çeşitli kategorilerde çok sayıda incelememiz var. Devindra Hardawar, AMD'nin Radeon RX 6600'ünü inceledi ve düşük performansının ve özelliklerinin GPU'yu övmeyi zorlaştırdığını, özellikle de çip kıtlığı fiyatların hızla yükselmesine neden olduğunu belirledi. Nicole Lee, Facebook Portal Go'yu evinin her yerine taşıdı ve özelliklerinin kusurlarından tamamen daha ağır basmadığını gördü. İkizimin günlük alışkanlıklarını Talli tek dokunuşlu izleyici ile takip ettim ve düşündüğümden daha çok beğendim, ayrıca Cherlynn Low, Microsoft'un en yeni Surface Duo 2 katlanır akıllı telefonunda tamamen satılmadığını keşfetti.

Microsoft'un Surface Duo 2'si hala mücadele ediyor Cherlynn Low, Surface Duo 2'nin kameralarda, yazılımda ve performansta yapılan yükseltmelere rağmen sinir bozucu bir cihaz olduğunu hemen kabul ediyor.En yeni sürüm, birleşik 8.3 inç ekran sunuyor ve Android 11'i çalıştırıyor. Cherlynn, donanımın etkileyici derecede ince bir profil ve şık bir siluet ile çekici olduğunu söylüyor. Benzersiz 1.892 x 1.344 çözünürlük bazı garip en boy oranları üretti, ancak genel olarak, otomatik yayılma ayarı etkinleştirildiğinde uygulamalar tüm ekranı kaplayacak şekilde genişletildi.

Cherlynn 90 Hz yenileme hızını beğenirken, güzel AMOLED paneller ve video kalitesi, rakip akıllı telefonların aksine harici bir ekrana sahip olmadığı için Duo 2'nin kapatıldığında herhangi bir işlevselliğe sahip olmaması onu hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca ara sıra yazılım sorunları da yaşadı: Sistem, kaydolmak için periyodik olarak tekrarlanan dokunuşlar gerektiriyordu ve kullanıcı arayüzü, kaydırma tabanlı gezinme konusunda titizdi. Ancak en çok telefonun konumuna bağlı olarak arka atıcıları devre dışı bırakan kamera tarafından hayal kırıklığına uğradı. Sonunda, cihazı yalnızca gerçekten çift ekranlı bir telefona ihtiyacı olan ve 1,500 doları olan kişilere önerebildi.

AMD'nin Radeon RX 6600'ü ilk tercihiniz olmamalı Devindra Hardawar/Engadget'ın bu GPU'su Devindra Hardawar/Engadget

6600 için Radwar incelemesinde,

Bu, özellikle küresel çip sıkıntısı ve balon fiyatları nedeniyle kartın ne kadara mal olacağını tahmin etmenin bir yolu olmadığı için tavsiye etmeyi zorlaştırıyor.

Test sırasında Devindra, RX 6600'ün yetenekli bir oyun olduğunu buldu. kart. Destiny 2'de maksimum grafiklerle 120FPS'ye ulaştı, ancak oyunu 1440p'ye ittiğinde tökezledi. Benzer şekilde, Hitman 3 kıyaslaması sırasında GPU, 1080p'de saygın bir 138 fps'ye ulaştı, ancak Devindra onu 1440p'ye ittiğinde yine bocaladı. RX 6600'ün, CPU'nuzun doğrudan video kartınızın RAM'ini adreslemesini sağlayan Akıllı Erişim Belleği nedeniyle bazıları için bir yükseltme olabileceğini söylüyor. Aksi takdirde, GPU'nun yalnızca pazar istikrara kavuşursa ve fiyat 300 doların altına düşerse rekabet edebileceğini söylüyor.

Portal Go, Facebook görüntülü sohbetini evinizin her yerine getiriyor Nicole Lee/Engadget

Nicole Lee, Facebook'un artık gri bir kumaş muhafazaya ve yuvarlak bir köşeye sahip olan Portal Go'da yapılan tasarım güncellemelerini onayladı.

Kısmen tablet ve kısmen akıllı ekran olan Go, sizi çerçeve içinde tutmak için otomatik olarak kaydırma ve yakınlaştırma için AI destekli teknolojiyi kullanan 12 megapiksel geniş açılı lens aracılığıyla akıllı kamera takibi sunar. Bu, bir arama sırasında birden fazla kişinin görüntüye dahil edilmesini kolaylaştırır ve üçüncü taraf uygulamalarda da çalışır.

Nicole, 10.1 inçlik ekranın video özelliklerinden etkilendiğini söylüyor. önceki Portal cihazlarıyla aynı 1.280 x 800 çözünürlüğe sahiptir. Akşamları mavi ışık miktarını azaltan Gece Modu gibi uyarlanabilir aydınlatma özelliklerinden özellikle memnun kaldı. Aynı zamanda iki tam aralıklı hoparlörü ve subwoofer'ı sayesinde iyi ses sağlar, böylece bir tutamda taşınabilir bir hoparlör olarak ikiye katlanabilir. Nicole ayrıca, şirketin iddia ettiği beş saatten daha fazla, altı saatten biraz fazla pil tüketmeyi başardı. Buna rağmen, Go'nun yalnızca birincil görüntülü arama hizmetleriniz Facebook Messenger ve WhatsApp ise en iyi seçim olduğunu söylüyor.

Talli'nin tek dokunuşlu izleyicisi, çocukların alışkanlıklarını kaydetmeyi kolaylaştırıyor Talli Baby'nin merak uyandıran ikiz uygulamasını takip etmeye adadım

Her ne kadar Talli Baby

donanımını takip etmeye adadım.

İtiraf etmeliyim: Düşündüğümden çok daha faydalı buldum. Telefonumu açmak, bir uygulamayı başlatmak ve ayrıntıları girmek zorunda kalmadan bir ilacı veya bir şişeyi kaydetmek için bir düğmeye basabilmek, hoş bir rahatlama oldu.

Talli izleyici ayrıca kayıt yapan ve kaydeden bir uygulamayla da eşleşiyor. çocuğunuzun günlük aktivitelerinin grafiğini çizer. Uygulama bağımsızdır, yani kullanmak için fiziksel izleyiciyi satın almanız gerekmez ve özelliklere veya verilere erişmek için abonelik gerekmez. Cihazı alırsanız, AA pillerle çalışır ve bağımsız bırakılabilir veya duvara monte edilebilir. Talli için tam doğru yeri bulmaya çalışırken zor zamanlar geçirdiğimi itiraf edeceğim. Onu yakalamak genellikle yanlışlıkla düğmeye basılmasına neden oldu, ancak bu, kullanışlılığını azaltmadı. Ayrıca, ebeveynlerin "Alexa, Talli Baby'ye Sam'in bir şişesi olduğunu söyle" diyerek olayları kaydetmelerini sağlayan bir Alexa becerisiyle birlikte çalışabilir. 99 ABD doları, tek işlevli bir cihaz için biraz pahalıdır, ancak bebeğinizin alışkanlıklarını kaydetmek için bir rutin oluşturmak istiyorsanız, işleri daha kolay hale getirebilir.

.
AdminAdmin