ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 14:18
Advert

İki kurum arasında tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği protokolü imzalandı

Giresun Milli Eğitim ile Tarım ve Orman İl Müdürlükleri arasında tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği alanlarında nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 06-07-2022 15:04
İki kurum arasında tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği protokolü imzalandı
İLGİLİ HABERLER Tütüne alternatif ürün olarak 1990'lı yıllarda ekilen kekik, rol model oldu 2022 yılı fındık rekolte tahmin çalışması yapıldı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Giresun Milli Eğitim ile Tarım ve Orman İl Müdürlükleri arasında tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği alanlarında nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.
Millî Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitim İşbirliği Protokolü’ne ilişkin İl Millî Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Muhammet Angın tarafından işbirliği protokolü çerçevesinde Tirebolu İskender Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışmaların yapılacağı belirtildi.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından yapılan açıklamada, “Millî Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı güçlerini birleştirerek tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği ve laboratuvar hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren tüm okullarda öğrenci ve öğretmenlerin yeterliliklerini artırarak tarım ve gıda sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalamıştır. Bu doğrultuda İlimiz Tirebolu İlçesinde bulunan Tirebolu İskender Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarım alanında toprak analizi çalışmaları yaparak ilimizde tarımsal verimliliği artırmayı planlamaktadır. Tarım, Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı ile Laboratuvar Hizmetleri alanlarında Millî Eğitim Bakanlığı uhdesinde 123 okul, 9 bin 309 öğrenci ve 264 öğretmeni içeren bu protokol ile yüz yüze, dijital eğitim materyalleri hazırlanacak. Alan derslerinde Tarım ve Orman Bakanlığı Eğiticilerinin görev almaları sağlanacak. Alan öğretmenlerinin, ortaklaşa belirlenecek takvim ve programa göre Tarım ve Orman Bakanlığının belirlediği atölye, laboratuvarlar, eğitim merkezleri, araştırma enstitüleri ve arazilerde iş başında eğitim düzenlenecek. Alandan mezun öğrencilerin tarım sektöründe istihdamı için ortak proje ve çalışmalar yapılacak. Alan öğrencilerinin işletmelerde mesleki eğitimi, staj uygulamalarını bütçe olanakları doğrultusunda Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurum veya kuruluşlarda yapmaları sağlanacak”denildi.

Admin

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

İki kurum arasında tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği protokolü imzalandı

Giresun’daki sağlık hizmeti ve yatırımları değerlendirildi

Alper Uludağ, Giresunspor’da

Tütüne alternatif ürün olarak 1990'lı yıllarda ekilen kekik, rol model oldu

2022 yılı fındık rekolte tahmin çalışması yapıldı

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaplan Başkanlık Görevini Devretti

Kocaeli'nde 2022 Yılının Ağası Şebinkarahisarlı Sanayici Ömer Kılıç Oldu

Şebinkarahisar’da Ekmek Gramajı ve Fiyatlarında Ayarlama Yapıldı

Önceki gece hava sıcaklığının aşırı şekilde düşmesiyle bazı ürünler dondu

Şebinkarahisarlılar Katmer Şenliğinde Bir Araya Geldi

Alanında, Dünya Markalarıyla Yarışan Şebinkarahisarlı İş İnsanı

Şenel Tombul, Şebinkarahisar’da Toprağa Verildi

Miras yoluyla bölünen boş bırakılmış tarım arazileri üretime kazandırılmaya başlandı

ŞEBİNSİAD'ın Üyelerine Düzenlediği Gebze Bilişim Vadisi Teknik Gezisi Yapıldı

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Şebinkarahisar'a Hibe Araç Gönderdi

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı (function(m,e,t,r,i,k,a){m[i]=m[i]||function(){(m[i].a=m[i].a||[]).push(arguments)}; m[i].l=1*new Date();k=e.createElement(t),a=e.getElementsByTagName(t)[0],k.async=1,k.src=r,a.parentNode.insertBefore(k,a)}) (window, document, "script", "https://web.archive.org/web/20220707113423/https://mc.yandex.ru/metrika/tag.js", "ym"); ym(88822622, "init", { clickmap:true, trackLinks:true, accurateTrackBounce:true }); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-41037980-3'); SON DAKİKA Şebinkarahisar'da Kadınlar Dokuyor Projesine destek ziyareti Şebinkarahisarlı Genç Çiftçiler, Destek Alabilmek İçin Sertifika Eğitimine Katıldı Karadeniz bölgesinde bulunan hava ambulansı, yılın ilk yarısında 155 hastaya hizmet verdi Tütüne alternatif ürün olarak 1990'lı yıllarda ekilen kekik, rol model oldu 2022 yılı fındık rekolte tahmin çalışması yapıldı Alper Uludağ, Giresunspor’da Giresun’daki sağlık hizmeti ve yatırımları değerlendirildi İki kurum arasında tarım, hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği protokolü imzalandı Şebinkarahisar’da Ekmek Gramajı ve Fiyatlarında Ayarlama Yapıldı Önceki gece hava sıcaklığının aşırı şekilde düşmesiyle bazı ürünler dondu get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220707113423/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin