ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:13
Advert

İstanbul Şebinkarahisar Vakfı Seçimleri: Kazanan Şebinkarahisar

İstanbul Şebinkarahisar Vakfının seçimli olağan kongresi, Şebinkarahisarlıların birlik ve beraberlik ruhunu gösterdi. Vakıf Başkanı Avni İşcan’ın görevi bırakmasıyla, iki aday Nurettin Ocak ve Hasan Satıcı yarıştı. Seçim sonunda her iki aday da kazananın Şebinkarahisar olduğunu vurguladı.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 28-01-2024 00:01   Güncelleme : 28-01-2024 03:32
İstanbul Şebinkarahisar Vakfı Seçimleri: Kazanan Şebinkarahisar

İstanbul Şebinkarahisar Vakfının seçimli olağan kongresi, Şebinkarahisarlıları birlik ve beraberliğin zirvesine taşıdı.

Vakıf Başkanı Avni İşcan’ın başkanlığı bırakacağını açıklamasıyla, İstanbul Şebinkarahisar Vakfının başkanlığına iki aday talip oldu.

Tek adayla yapılan seçimlerin aksine, iki adayın olması toplantıya katılımın yoğun olmasını sağlarken, her iki aday Şebinkarahisar’a ve Şebinkarahisarlılara hizmet amacıyla bu göreve talip olduklarını açıkladılar.

Şebinkarahisar camiasının takdir ettiği iki adayın ve yönetim kurulu üyelerinin toplantı süresince kongreye katkı sunabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiler.

İstanbul Şebinkarahisar Vakfı çatısı altında toplanan Şebinkarahisarlılar, seçim sonucunda kim kazırsa kazansın kazananın Şebinkarahisar olacağını konuşurlarken, seçim sonunda ker iki başkan adayı Nurettin Ocak ve Hasan Satıcı kürsüye gelerek verdikleri fotoğrafla seçim sonucunda kaybedenin olmadığını, kazananın Şebinkarahisar olduğunu deklare ettiler.

HüseyinHüseyin