ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 02:07
Advert

Lightyear'ın yeni fragmanı sevimli bir oyuncağı bilimkurgu kahramanına dönüştürüyor

Chris Evans, Disney'den Lightyear'ın ilk fragmanında ve 2022'de çıkacak uzun metrajlı bir film olan Pixar'da Buzz Lightyear olarak rol alıyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-10-2021 08:23
Lightyear'ın yeni fragmanı sevimli bir oyuncağı bilimkurgu kahramanına dönüştürüyor
"

Buzz Lightyear'ın başlangıç ​​hikayesini gerçekten merak ettiniz mi? Toy Story'yi bu kadar sevilen yapan aksiyon figürü değil, gerçek uzay bekçisi mi? Disney ve Pixar, yakında çıkacak olan Lightyear özelliğiyle kesinlikle bunu umuyor. "Buzz Lightyear'ın kesin başlangıç ​​hikayesi" olarak tanımlanıyor ve ilk fragman, onu havalı uzay gemileri ve fütüristik uzaylı dünyalarıyla dolu bir Star Wars tarzı bilim kurgu macerası gibi gösteriyor. Film, Chris Evans'ın Buzz'ın sesini idare ettiği bir aksiyon filmi yıldızı bile oynuyor. Finding Dory'nin yönetmenlerinden Angus MacLane, yönetmen olarak görev yapıyor.

Işıkyılı aslında ilk olarak geçen yıl duyuruldu, ancak bunu unuttuğunuz için affedilirsiniz: ortaya çıkış büyük bir Disney'den 50'den fazla güncelleme. Kesinlikle hem Pixar hem de Toy Story için tonda bir değişime işaret ediyor. Disney, filmin 17 Haziran 2022'de vizyona gireceğini söylüyor, ancak sinemalara özel mi yoksa Disney Plus'ta mı mevcut olacağı belli değil.

AdminAdmin