ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 12:22
Advert

MHP Giresun Milletvekili Adayı Ertuğrul Gazi Konal, Şebinkarahisar Halkıyla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal, Şebinkarahisar esnaf ve halkıyla buluştu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 21:17   Güncelleme : 09-05-2023 21:24
MHP Giresun Milletvekili Adayı Ertuğrul Gazi Konal, Şebinkarahisar Halkıyla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal, Şebinkarahisarlılarla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden MHP Giresun Milletvekili Adayı Ertuğrul Gazi Konal Şebinkarahisar’a geldi. Konal’ı MHP İlçe Başkanı Murat Bölük, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Eraslan, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Özgan ve partililer karşıladı.

Şebinkarahisar MHP İlçe teşkilatında bir süre değerlendirmelerde bulunan Konal, beraberinde MHP İlçe Başkanı Murat Bölük, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Eraslan, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Özgan ile birlikte, Şebinkarahisar esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Şebinkarahisar halkıyla da bir araya gelen Ertuğrul Gazi Konal, Şebinkarahisar’da gördüğü ilgi ve alaka dolayısı ile Şebinkarahisar halkına teşekkür ederek desteklerini istedi.

MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar, halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, Ertuğrul Gazi Konal Şebinkarahisarlıların gösterdikleri misafirperverliğe teşekkür etti.

Şebinkarahisar MHP İlçe Başkanı Murat Bölük, Şebinkarahisar Halkının ve Esnafın milletvekili adayları Ertuğrul Gazi Konal’a gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı Şebinkarahisar halkına teşekkür etti.

HüseyinHüseyin