ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 10:41
Advert

MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal; "Erdoğan’ın kazanması için çalışacağız"  

Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, TBMM'nin 28. dönem kayıtlarını tamamladı. Konal, deneyimleri ile bölgesel ve Türkiye genelindeki planlama sorunlarına çözümler sunmak için çalışacaklarını belirtti. Konal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri de dahil olmak üzere, kazananın Recep Tayyip Erdoğan olması için çalışacaklarını söyledi ve Giresun'da çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-05-2023 00:08   Güncelleme : 23-05-2023 00:17
MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal;

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28. Dönem milletvekili kayıtları devam ediyor.  

  28. Dönem milletvekili kayıtları TBMM Şeref Holü'nde yapılıyor. MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal TBMM Şeref Holü'ne gelerek kaydını yaptırdı. Konal gazetecilere 28. Dönem milletvekili olmanın kendisi için ayrıcalık olduğunu belirtti. Konal, şehir plancısı olarak deneyimlerini nasıl paylaşacağına ilişkin soruya, "Hem bölgesel hem Türkiye’de planlama üzerine büyük problemler var. Sayın Bakanlarımızla Genel Merkezimizin nezdinde projelerimizi ortaya koyacağız" yanıtını verdi.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda da Konal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimleri bizden daha önemli. Burada Giresun milletvekili olarak bulunuyorum ama Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için çalışıyoruz. Bu gece itibarıyla Giresun’da çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

 

AdminAdmin