ŞEBİN GÜNDEM
HV
23 NİSAN Salı 21:43
Advert

Microsoft, Windows 11'i bir gün erken yayınladı

Microsoft, Windows 11'i bir gün erken yayınlıyor. Yeni işletim sistemi şu anda ve uygun Windows 10 cihazları için ücretsiz bir yükseltme olarak indirilebilir.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 06-10-2021 00:21
Microsoft, Windows 11'i bir gün erken yayınladı
"

Windows 11 artık resmi olarak indirilebilir. Microsoft, 5 Ekim'de dünya çapında Windows 11 destekli donanımı piyasaya sürerken, şirket, işletim sistemi güncellemesini Yeni Zelanda ve ötesindeki uygun cihazlar için erken kullanıma sundu. Yakın zamanda bir Windows 10 makinesi satın aldıysanız, bu, şu anda Windows 11'e yükseltme yapabilmeniz gerektiği anlamına gelir.

Diğer herkes için Windows 11'in kullanıma sunulması aşamalı olacaktır. Microsoft, Windows 11 yükseltmesi için uygun olan mevcut Windows 10 cihazlarının bugün yükseltme yapmaya başlayacağını, ancak yükseltmeyi hemen alacak olanın çoğunlukla yeni donanım olacağını söylüyor. Microsoft, "Tüm uygun Windows 10 cihazlarına 2022 ortasına kadar Windows 11 yükseltmesinin sunulmasını bekliyoruz" diyor.

Windows 11 yükseltmesinin mevcut olup olmadığını aşağıdaki Windows Update bölümünden kontrol edebilirsiniz. Windows 10 ayarlar alanından, hatta kuyruğu atlayıp Microsoft'un yeni Kurulum Asistanı'nı kullanarak hemen yükseltme yapabilirsiniz.

İlgili

Windows 11 incelemesi: halen kullanılmakta olan tanıdık bir ev yenilenmiş Windows 10'dan Windows 11'e ücretsiz yükseltme Sıra beklemeden Windows 11'e yükseltme

Windows 11 yeni bir kullanıcı arayüzü içerir , yeniden tasarlanmış bir Başlat menüsü, elden geçirilmiş bir Microsoft Mağazası, Widget'lar, Microsoft Teams entegrasyonu ve çok daha fazlası. İncelememizin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Surface cihazları, Asus, Lenovo ve HP'den yeni PC ve dizüstü bilgisayarların yanı sıra Windows 11 önceden yüklenmiş olarak 5 Ekim'de gönderilmeye başlayacak. Acer, Dell ve Samsung gibi diğer bilgisayar üreticileri de yakında yeni Windows 11 cihazlarını piyasaya sürecek.

AdminAdmin