ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 05:46
Advert

Nejat Okuyar, "Millet iradesi bu seçimde de güçlü bir şekilde temsil edilmiştir"

AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millet iradesi sözünü hatırlatarak, milletin Cumhur İttifakı'na güçlü bir şekilde desteğini gösterdiğini söyledi. Seçim sonuçlarını açık ara önde tamamladıklarını belirten Okuyar, Giresun'dan 3 milletvekili kazandıklarını belirtti. Ayrıca demokratik bir seçimin gerçekleştiğine vurgu yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-05-2023 18:01   Güncelleme : 16-05-2023 18:16
Nejat Okuyar,

 

AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, 14 Mayıs seçimleri sonrası bir basın açıklaması yayınladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben bugüne kar millet iradesinin üzerinde bir güç tanımadım" sözünü hatırlatan Şebinkarahisar AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, "Bugün millet iradesi Cumhur ittifakını millet iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisinde 322 milletvekiliyle güçlü bir şekilde temsil yetkisi vermiştir. Aynı şekilde yine milletimiz Cumhurbaşkanımızı ikinci turda çok güçlü bir şekilde seçme iradesini ortaya koymuştur." dedi.

 

"AK PARTİ BU SEÇİMİ DE AÇIK ARA ÖNDE TAMAMLAMIŞTIR"

AK Parti'nin seçimi açık ara önde tamamladığına vurgu yapan Şebinkarahisar AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, "AK Parti’miz demokrasi ile yönetilen hiçbir ülkede görülmeyecek sekil de 21 yıldır girdiği 15 seçimden açık ara önde çıktığı gibi, Türkiye’nin kader seçimi olan 14 Mayıs seçimlerin den de açık ara önde tamamlamıştır."

 

 

GİRESUN'DAN 3 MİLLETVEKİLİ KAZANDIK

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ikinci turda, ilk turda aldığı oyun çok üzerinde bir destekle yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz."diyen Okuyar, "İlk turda Şebinkarahisar’da Cumhurbaşkanımıza yüzde 79 oranında, Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Partimize yüzde 50 oranında bir destekle Cumhur ittifakı olarak Giresun’dan 3 Milletvekilliğini kazanmış olduk." dedi.

 

DEMOKRATİK SEÇİM VURGUSU

Okuyar, seçimin Şebinkarahisar'da demokratik bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, "Demokrasinin en güzel şekilde tecelli ettiği bu süreçte, ilçemizde bu sürecin siyasi olgunluk içerisinde bir ortamda geçmesine katkı sunan Cumhur ittifakı ortağımız MHP’sine, muhalefet partilerinin ilçe teşkilatlarına, sandık kurulu başkan ve temsilcilerine, emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

AdminAdmin