ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 08:45
Advert

Nejat Okuyar Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Nejat Okuyar, resmi başvurusunu AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanlığı'na yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-11-2023 18:02   Güncelleme : 20-11-2023 18:06
Nejat Okuyar Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Nejat Okuyar, resmi başvurusunu AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanlığı'na yaptı.

 

Başvurusunu AK Parti İlçe Başkanı Fatih Karakurt'a teslim eden Okuyar, AK Parti'de 15 yıl görev yaparak hizmet verdiğini belirtti. Okuyar, yaptığı açıklamada, "AK Parti'nin bugün Belediye Başkan aday adayı olarak karşınızda olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğumu özellikle sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi. Okuyar, sözlerine şöyle devam etti:

 

"Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim, bugün yaptığımız resmi başvuruyla aday adayı olarak ilk adımını attığımız bu sürecin şahsıma, partimize ve şehrimize hayırlı olması için dua ediyor ve hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bu sürecin sadece bir heves olmadığını, ilçemiz için yeni bir hedef, yeni bir başlangıç, yeni bir işaret olduğunu belirtmek istiyorum.

 

15 yıldır AK Parti'nin neferi olarak, heyecanla davanın peşinde koştum ve bu süre içerisinde partiye hizmet etmeye çalıştım. 3 yıl yönetim dışından, 3 yıl ilçe başkan yardımcısı olarak ve son 9 yılımı ilçe başkanı olarak geçirdim. Bugün Belediye Başkan aday adayı olarak karşınızda olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğumu özellikle sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Bu şehirde doğan, büyüyen, yaşayan herkesin sorumluluk duygusuyla hareket ederek, gençten yaşlıya, yerli halkımıza ve gurbette yaşayan hemşerilerimize hizmet etmenin önemine inanarak yola çıkıyorum. İlçemizin tüm mahallelerinin, köylerinin, cadde ve sokaklarının, hatta her bir hanesinin sorunlarına vakıfım.

 

Ankara'da siyasi ve bürokratik mekanizmaları yakından tanıdım ve neyin nerden hangi üslup ve yöntemle alınacağını öğrendim. Görev verildiğimiz takdirde, bu tecrübelerimizi kullanarak Şebinkarahisar-Ankara ilişkilerini güçlendirmek, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım.

 

Ben siyasi hayatım boyunca her seçimde halkın karşısına çıkan biri olmadım. Esnaflık hayatım boyunca halkımızla iç içe oldum, her bir hemşerimin yanında olmaya çalıştım. İnsan merkezli bir anlayışla ticaret ve siyaset yapmanın önemini her zaman vurguladım.

 

Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim, teşkilatta geçirdiğim her yıl bana ayrı bir başarı hikayesi ve mücadele dolu bir süreç yaşattı. Her zaman teşkilat disiplininden ve sorumluluk bilincinden taviz vermedim. Bugüne kadar her toplantıya katıldım ve hiçbir görevimi aksatmadım.

 

Bugün geldiğimiz noktada, 15 yıldır verdiğimiz emek ve mücadele sonrasında aday adaylığı için başvurumuzu yaptık. Ancak adayın kim olacağına siyasi büyüklerimiz ve partimizin yetkili organları karar verecektir. Bizim tek amacımız, Şebinkarahisar'da AK Belediyecilik anlayışının ve hizmetin devam etmesidir.

 

Eğer Genel Merkez tarafından aday gösterilirsem, şehrimizi öncelikleyen bir anlayışla çalışacak, ilçemizin çehresini değiştirecek ve her bir vatandaşımızın umutlanacağı bir Şebinkarahisar için hep birlikte çaba göstereceğiz. İlçemizin tüm dinamikleriyle beraber ortak akıl ve çalıştaylarla sorunları tespit edecek ve çözüm önerileri sunacağız.

 

Bu vesileyle, AK Belediyecilikle tanıştığımız ve hizmetleriyle şehrimize değer katan merhum Belediye Başkanımız Şahin YILANCI'yı bir kez daha rahmetle anıyorum. Ayrıca son 15 aydır ilçemize hizmet eden Ömer Şentürk başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür etmek istiyorum.

 

Yapmış olduğumuz bu başvuruda yanımda olan aileme, özellikle değerli eşim İrem Hanım'a ve oğlum Yiğit Ömer'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hedeflerimize ulaşmamızda bana destek veren çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

 

Aday adaylığımın ve bu sürecin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum."

 

HüseyinHüseyin