ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 08:21
Advert

Öksüz, ‘Nerede Kalmıştık’ Projesiyle KTÜ Hemşirelik Bölümü Kazandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Nerede Kalmıştık" Eğitim Seferberliği projesiyle yarım kalan eğitim hayatını tamamlayan Giresunlu hemşehrimiz Gönül Öksüz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Hemşirelik bölümünü kazandı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-08-2023 01:59
Öksüz, ‘Nerede Kalmıştık’ Projesiyle KTÜ Hemşirelik Bölümü Kazandı

 

Öksüz, “Benim gibi hayallerini tamamlamak isteyen tüm kadınların bu projeden muhakkak yararlansın” çağrısında bulunarak, “Hayallerimin gerçekleşmesine vesile olan başta Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendiye ve her zaman bu konuda beni destekleyen Giresun AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Berrin Aydın’a çok teşekkür ediyorum. Şans öyle bir şans ki kızımın bitirdiği bölümü okuyacağım. Yani anne kız artık hemşire olacağız. Çok mutlu ve gururluyum. Bu gururu yaşatan herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın ise, “Teşkilatımızın kurucu üyelerinden olan halen Kadın Kolları Başkan Yardımcılığımı yapan Gönül Hanım hepimizin gururu oldu. Önce evladını aynı okulda okutup hemşire olmasını sağladı. Şimdide roller değişerek evladı annesine destek olmasını görecek olmak mutluluk verici bir duygu oldu” diye konuştu.

AdminAdmin