ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 16:28
Advert

Şebinkarahisar Belediyespor Kulübünden Şampiyonluk Kutlamasına Davet

Şebinkarahisar Belediyespor’un Şampiyonluğunu garantilemesi dolayısı ile Kulüp Başkanı Bayram Karaman, şampiyonluk kutlama programına tüm hemşehrilerini davet etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 31-03-2022 16:17
Şebinkarahisar Belediyespor Kulübünden Şampiyonluk Kutlamasına Davet
İLGİLİ HABERLER GZT Giresunspor, Doukara ile yollarını ayırdı Şebinkarahisar Belediyespor Şampiyonluğunu ilan etti (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Şebinkarahisar Belediyespor’un Şampiyonluğunu garantilemesi dolayısı ile Kulüp Başkanı Bayram Karaman, şampiyonluk kutlama programına tüm hemşehrilerini davet etti.

Şebinkarahisar Belediyespor 01 Nisan 2022 Cuma günü saat 14.00 de Piraziz Sporla oynayacağı son maçından sonra Şampiyonluk kupasını seyircisinin önünde alacak.

Şampiyonluk kutlama töreni organizasyonu yapan kulüp yöneticileri, aynı gün Şebinkarahisar Stadında saat 18.00 de konvoy için toplanacak. Saat 18.30 da kent meydanında Emre Gürsoy konseri ve şampiyonluk kutlaması yapılacak. Havai Fişek gösterisi ile kutlamalar sonlandırılacak. Kulüp Başkanı Bayram Karaman yaptığı açıklamayla tüm sporseverleri ve hemşehrilerini Şebinkarahisar’da yapılacak programa davet etti.

Başkan Karaman yaptığı açıklamada şöyle dedi.

“Çok değerli hemşerilerim, sizlerle birlikte Şebinkarahisar Belediye Spor Kulübümüzün başarılarına ortak bir şekilde şampiyonluğunu taçlandırmak için yapacağımız kutlama şöleninde siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.”

Hüseyin Şenel Odacı

ETİKETLER: Şebinkarahisar Belediyespor Şampiyon Kulüp Başkan Bayram Karaman Piraziz Konvoy Kutlama ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Meslek Lisesi öğrencilerinden örnek olacak proje

Giresun Üniversitesi Öğrencilerinden, Çevre Duyarlılığı

Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay basın mensupları ile buluştu

Çöpten ihtiyaç sahiplerinin sağlık giderleri karşılanacak

GZT Giresunspor, Doukara ile yollarını ayırdı

Şebinkarahisar Belediyespor Şampiyonluğunu ilan etti

Şebinkarahisar’da Ekmek ve Ramazan Pidesine Zam Yapıldı

Giresunspor Traftar Çay’dan sonra Fenerbahçe Taraftar Çay’da sofralarımızda olacak

Giresun’da Ekmek ve Ramazan Pidesi’ne yeni zam

Milletvekili Öztürk: Yolun sonu büyük ve güçlü Türkiye’ye çıkıyor

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Şebinkarahisar’ın gönüllü turizm elçisi memleketinin görsel tarihini yazıyor

Komedyen Ali Congun’dan Şebinkarahisar sözlerine özürlü açıklama

Prof. Dr. Mete Gündoğan’dan “Fırın Kurusu” tavsiyesi

Şebinkarahisarlı Gençler Valide Sultan Gemisinde Düzenlenen Boğaz Turunda Buluştu

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40143581-1'); SON DAKİKA Şebinkarahisar Belediyespor Kulübünden Şampiyonluk Kutlamasına Davet GZT Giresunspor, Doukara ile yollarını ayırdı Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay basın mensupları ile buluştu Çöpten ihtiyaç sahiplerinin sağlık giderleri karşılanacak Giresun Üniversitesi Öğrencilerinden, Çevre Duyarlılığı Meslek Lisesi öğrencilerinden örnek olacak proje Şebinkarahisar’da Yoğun Geçen Kışın Ardından Bahar Temizliği Başladı Şebinkarahisar’da Ekmek ve Ramazan Pidesine Zam Yapıldı Vali Ünlü, İl Genelinde Kütüphanesi Bulunmayan Okulumuz Kalmadı Giresun’da heyelan nedeniyle köylüler tedirgin get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220331133211/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin