Şebinkarahisar'daki gençlerin eğitim ve sosyal yaşam süreçlerini yerinde görmek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, beraberinde İlçe Başkanı Fatih Karakurt ve partililerden oluşan heyetle birlikte Şebinkarahisar KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda üniversiteli gençlerle bir araya geldi.
KYK YURDUNDA SORULAR CEVAPLANDI, ÖNERİLER NOT ALINDI
Şebinkarahisar KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Yakup Akkuş'un misafirperverliğinde gerçekleşen buluşma, samimi ve verimli bir sohbet ortamına sahne oldu. Ziyaretin ana gündem maddesi, öğrencilerin günlük yaşam ve eğitim süreçlerindeki ihtiyaçları oldu.
Gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde gençler, merak ettikleri ve çözüm bekledikleri şu konular hakkında görüşlerini paylaştı:
- Barınma imkanları ve yurt hizmetleri,
- Ulaşım sorunları ve çözüm önerileri,
- Sosyal faaliyetler ve kültürel etkinlikler,
- Eğitim fırsatları ve kampüs yaşamına dair genel görüşler.
Öğrencilerin dile getirdiği her türlü ihtiyaç ve öneri, not alınarak ilgili birimlere iletilmek ve hızla çözüm için gerekli adımların atılması amacıyla kayıt altına alındı.

NAZIM ELMAS: GENÇLERİN ENERJİSİ BİZE GÜÇ VERİYOR
Ziyarete katılan yetkililer, gençlerin yoğun ilgisinden ve umut dolu bakış açılarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin enerjisinin kendilerine güç verdiğini belirten Milletvekili Nazım Elmas, eğitim hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların ve öğrencilere verilen desteğin aralıksız sürdürüleceğini açıkladı.
Yetkililer, bu tür öğrenci buluşmalarının, gençlerin ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması ve çözüm süreçlerinin hızlanması açısından büyük değer taşıdığını vurguladı.


