ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:00
Advert

Şebinkarahisarlılara Yakışan 50. Olağan Genel Kurul Yapıldı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği 50.Olağan Genel Kurulu Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mehmet Şimşek, tek liste ile girdiği seçimde oy birliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-02-2024 22:11   Güncelleme : 19-02-2024 00:18
Şebinkarahisarlılara Yakışan 50. Olağan Genel Kurul Yapıldı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği 50.Olağan Genel Kurulu Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mehmet Şimşek, tek liste ile girdiği seçimde oy birliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede Divan kurulu oluşturulması için Av. Hakan Özbay, Av. Sercan Yazan ve Ruhi Yavuz’un isimleri üyelerin onayına sunularak divan kurulu oluşturuldu.

Divan Başkanı Av. Hakan Özbay tarafından Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin 50. Olağan Kongresinin gündemi genel kurul üyelerine okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla divan başkanı tarafından başlatılan genel kurul toplantısında, Başkan Mehmet Şimşek faaliyet raporunu okuyarak genel kurul üyelerini bilgilendirdi. Dernek faaliyetleri, gelir gider raporları, denetim kurulu raporlarının okunması ve oy birliği ile faaliyet ve denetim raporlarının kabulünden sonra tek liste haline seçime giren mevcut Başkan Mehmet Şimşek ve ekibi yeni dönem için tekrar güvenoyu aldı. Genel kurul, Emre Gürsoy’un kemençe resitali ile sona erdi.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin 50. Olağan Genel kurul Toplantısına, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti İstanbul Milletvekili TBMM İdare Amiri Hasan Turan, 22--23-24. Dönem Milletvekili Ünal Kacır, Vali Nurullah Kalkancı, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Başkan Yardımcısı Adnan Kesmez, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çoşgun, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Hasan Satıcı, SEBİNSİAD Başkan yardımcısı Zeki Etirli, İBB meclis üyesi Bora Kılıç, Sarıyer Ak parti teşkilatı Başkan vekili Abdullah Erol Akkuş, Sarıyer Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Hasan Demiralp, Alucra vakfı başkanı Süleyman Baba, Çamoluk derneği Başkan yardımcısı Yunus Acar, Kadosan sanayi sitesi başkanı Erdal Boyacı, Şebinkarahisar, Sarıyer, Eyüpsultan, Kocaeli Dernek Başkanları, Köy Dernek Başkanları, Basın mensupları ve dernek üyeleri katıldılar.

 

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği genel kurulunda konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisar dernekçiliğinin şanlı ve tertemiz mazisi ile 60 yılı geride bıraktığını belirterek, devletinin, bayrağının ve milletinin her daim yanında olduğunu belirterek, dayanışma içinde derneği geleceğe taşıyacağını söyledi.

 

VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞIYORUZ

 

Dernek Başkanı Mehmet Şimşek konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Altmış yılı geride bırakan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin, Genel Kurulu’nda, bu büyük ailenin bir ferdi ve başkanı olarak, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yıllar içinde derneğimiz bugün her zamankinden daha güçlü, daha heyecanlı, daha coşkuludur. Üyelerimizin ve memleketimizin, ülkemizde hak ettiği, daha güzel yerlere gelebilmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz.

 

“ÜLKEMİZİN 100. YILINDA DERNEĞİMİZİ ÜLKEMİZİN EN ÖNDE GELEN BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

Klasik dernekçilik anlayışını uzun yıllar ülkemizde örnek gösterilecek standartta ortaya koyan derneğimizi görev dönemimizde ve gelecekte dünyada ve ülkemizde sivil toplum kuruluşlarının yeni misyon ve vizyonlarına göre dizayn etmek için emek vermeye devam edeceğiz. Bu amaç çerçevesinde ülkemizin 100. yılında derneğimizi ülkemizin en önde gelen bir sivil toplum kuruluşu haline getirerek örnek bir yapıya ulaştırmak için var gücümüzle gayret edeceğiz. Bu gönüllü ve memleket sevdası ile dolu yürüyüşümüzde, Kurucu Başkanımız Sebahattin Tönük ve görev alan tüm başkanlarımıza; geçmişten günümüze görev alan yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, bize destek veren, gönlünü ve yüreğini koyan herkese, candan teşekkür ediyor, vefat edenlere Cenab-ı Hak'dan rahmet diliyorum.

 

“DERNEĞİMİZ BİZLERE MEMLEKET SEVGİSİNİN YANINDA; SAYGIYI, İNCELİĞİ, NEZAKETİ ÖĞRETTİ”

 

Altmış yılı geride bırakan derneğimizin bizlere kattığı memleket sevgisinin yanında; saygıyı, inceliği, nezaketi de öğretti. Her düzeyde görev almış, küçük büyük demeden katkı sağlamış, özveriyle çalışmış, eleştirmiş, uyarmış, önermiş bütün dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İlkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam etmeyi hedeflemekteyiz. Eksik bıraktıklarımızı tamamlayacağız, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek derneğimizi daha da iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. Genel Kurulumuzun Şebinkarahisar’ımıza Giresun’umuza ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyor, Yönetim Kurulumuz adına sevgiler, saygılar sunuyor sizleri Allaha emanet ediyorum” dedi.

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 50. OLAĞAN GENEL KURULU YÖNETİM KURULU LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER                YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

  1-Mehmet ŞİMŞEK                                               1- Serkan ÇİFTÇİ

  2-Ekrem ÇİFTÇİ                                                     2- Seyfettin KARACA                   

  3-Elvan TURAN                                                     3- Mehmet ÖZTÜRK                      

  4-Hulusi TOY                                                         4- Zafer YEŞİL                               

  5-Selim ÇİFTÇİ                                                      5- Şerafet ŞİRİN                             

  6-Av. Sercan YAZAN                                            6- Gülay BALTACI GÜLER           

  7-Ali SÜTCÜ                                                          7- Özge ASIL                                  

  8-Ergin ARAS                                                        8- Halil ÖZTÜRK                

  9-Dr. Mustafa SÜTCÜ                                           9- Eyüp GÜL                       

10- Nuri BAYRAKTAR                                          10-Semih KARAMAN                    

11-Barış TEKIŞIK                                                    11-Emre GÜRSOY   

12-Ruhi YAVUZ                                                      12-İsmail BULDUK

13-Özgür KILIÇ                                                       13-Hikmet KÜTÜKÇÜ

 

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER        DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER                                                      

1-Remzi SATICI                                                       1-Dursun AVCI

2-Alican GÜZEL                                                      2-Aslan KARACA

3-Ali ÖZACAR                                                        3-Yılmaz KOÇ

HüseyinHüseyin