ŞEBİN GÜNDEM
HV
18 NİSAN Perşembe 09:25
Advert

TÜGVA Bulancak’tan Ayaküstü Soru Cevap Yarışması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği gençliğe yönelik çalışmalarını ara vermeden yeniliklerle devam ediyor.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 07-10-2021 02:21
TÜGVA Bulancak’tan Ayaküstü Soru Cevap Yarışması
"

Kurulduğu günden bugüne güçlü bir medya ofisi çalışması olan ve sosyal medyada gözle görülür çalışmaları olduklarını söyleyen TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Bizler, gençlerimizle bir olacağımız her mekanda varız. Zaman zaman okulda, kafede, evde, sokaktayız. Ev ve Okul ziyaretlerimiz devam ederken bir yandan da medya alanında kaliteli içerikler üretmeye gayret ediyor ve gençlere kendimizi tanıtıyoruz. Bu kapsamda esnafımızla yaptığımız anlaşmaya bize sponsor olan esnafımızın adıyla gençlere Ayaküstü Soru-Cevap yarışması hazırladık. Tarih, Coğrafya, Teknoloji, Magazin, Siyaset, Futbol ve Bulancak gibi kategorilerde üç soru yöneltiyor. Tüm soruları doğru bilenlere ücretsiz bir adet Hediye Çeki veriyoruz. Bu hediye çeklerimiz her programda sponsor olan esnafımızın hizmet verdiği bir alanda oluyor. Mesela ilk programı ilçemizin esnaflarından Döner-i Ala adlı esnafımızla gerçekleştirdik. İlerleyen günlerde farklı esnaf grupları bu anlaşmaları sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

Göktekin “Gençliğin ilgisi TÜGVA’da”

 

“Yaptığımız bu farkındalık çalışmaları ile gençliğinin ilgisinin TÜGVA’ya giderek arttığını görebiliyoruz. Bulancak merkezde vakfı binamızın ikinci katında oluşturduğumuz Bulancak Kitap Kahve’ye giren çıkan genç sayısı artıyor. Haftanın yedi günü 10.00-22.00 saatleri arasında kafemiz açık olup, gençler ücretsiz olarak çay, kahve ve internetten faydalanabiliyor. Bunun yanında 14 gün süreyle ücretsiz olarak kitap alabiliyor. Bu vesile tüm halkımızı gençliğin merkezi TÜGVA’ya davet ediyoruz” dedi.

AdminAdmin