ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 23:42
Advert

'Uçuş Simülatörü: GOTY Sürümü' 18 Kasım'da yeni uçaklar ve yerler ekliyor | Engadget

Microsoft, yeni uçaklar, konumlar ve özellik yükseltmeleriyle 18 Kasım'da 'Uçuş Simülatörü: Yılın Oyunu Sürümü'nü piyasaya sürüyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-10-2021 21:37
'Uçuş Simülatörü: GOTY Sürümü' 18 Kasım'da yeni uçaklar ve yerler ekliyor | Engadget
"

Microsoft, bazılarından daha iddialı olsa da, Flight Simulator'ı genişletilmiş bir yeniden yayınla renklendiriyor. Flight Simulator: Game of the Year Edition 18 Kasım'da hem bir yığın yeni içerik hem de bazı anlamlı özellik yükseltmeleri ile çıkıyor. Başlamak için, F/A-18 Super Hornet dahil olmak üzere beş yeni öne çıkan uçak var - kuleyi bir savaş uçağıyla vızıldatmak için Top Gun genişlemesine kadar beklemeniz gerekmeyecek. Ayrıca VoloCity hava taksisini, PC-6 Porter kısa kalkışlı uçağı, çalı uçuşlarına yönelik NX Cub ve tek koltuklu Aviat Pitts Special S1S'i de uçuracaksınız.

GOTY yükseltmesine sekiz ekleniyor. Deniz Piyadeleri Hava Üssü Miramar ve Patrick Uzay Kuvvetleri Üssü dahil olmak üzere havaalanları. Helsinki, Nottinghm ve Utrecht gibi sekiz şehir fotogrametri detay yükseltmeleri alacak. Buna bağlı olarak yeni eğitimler (örneğin, çalı uçuşu ve IFR gibi) ve Discovery Flights var.

Güncelleme, faydalı özellikler de ekliyor. Diğer iyileştirmelerin yanı sıra DirectX 12 özelliklerine, iyileştirilmiş hava durumu sistemine ve geliştirici modu tekrar oynatma sistemine erken erişime sahip olacaksınız.

En önemlisi, kıdemli biri olarak bunların hiçbiri için ödeme yapmanız gerekmeyecek. oyuncu— mevcut Flight Simulator sahipleri hem Windows PC'lerde hem de Xbox Series X/S'de ücretsiz bir güncelleme alacak. Ücretli GOTY sürümü, esas olarak ilk kez gelenleri cezbetmek için var. Diğer herkes için bu, geri gelmelerini sağlayabilecek bir "teşekkür" yükseltmesi olarak faturalandırılır.

AdminAdmin