ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 16:42
Advert

Vatandaş Giresun Milletvekillerine soruyor. Suşehri-Şebinkarahisar yolu ne zaman tamamlanacak?

Suşehri-Şebinkarahisar yolu yapılıyor mu? Yıllardır kangrene dönen Suşehri- Şebinkarahisar arası bitirilemeyen 29 kilometrelik yol çilesi, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisarlı vatandaşlar sosyal medya üzerinden Giresun milletvekillerini göreve davet ederek bu yolun ne zaman bitirileceğini öğrenmek istiyor. Peki Suşehri-Şebinkarahisar yolu ne zaman tamamlanacak? Suşehri-Şebinkarahisar yolu ne zaman bitecek? Suşehri-Şebinkarahisar yolu son durum ne? İşte detaylar…

HABER
Giriş Tarihi : 30-08-2021 21:47
Vatandaş Giresun Milletvekillerine soruyor. Suşehri-Şebinkarahisar yolu ne zaman tamamlanacak?
"

Yıllardır kangrene dönen Suşehri- Şebinkarahisar arası bitirilemeyen 29 kilometrelik yol çilesi, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisarlı vatandaşlar sosyal medya üzerinden Giresun milletvekillerini göreve davet ederek bu yolun ne zaman bitirileceğini öğrenmek istiyor.

 

ÜÇ İLÇEYE MERKEZİ YÖNETİMDEN YETERİNCE DESTEK ALAMIYOR

Suşehri- Şebinkarahisar arası 29 km mesafe bu yolu kullananlara ve sürücülere illallah dedirtiyor. Oysa, Osmanlı döneminde sancak beyliği, Cumhuriyet döneminde vilayettik yapmış, tarihi geçmişiyle içerisinde Mengücekli Beyi tarafınıdan 1184 yılında inşa edilen Behramşah Behramşah Camii, Fatih Sultan Mehmet Tarafından 1473 yılında yaptırılan Fatih Camii, Taşhanlar, Meryem Ana Manastırı ve Şebinkarahisar Kalesi gibi  birçok tarihi hazineyi içinde barındıran Şebinkarahisar’ın yanı sıra, Alucra ve Çamoluk gibi ilçelerin bağlı olduğu Giresun’a uzaklığı, ulaşım konusundaki sıkıntıları, bunun yanı sıra merkezi yönetimden yeterince hizmet alamaması, vatandaşları çileden çıkarıyor.

 

 

ŞUŞEHRİ-ŞEBİNKARAHİŞSAR YOLU İLLALLAH DEDİRTTİ

Yaz aylarında sıla-i rahim yapmak için yoğun bir şekilde Suşehri- Şebinkarahisar yolunu kullanarak Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk’a gelen vatandaşla her yıl gördükleri manzara karşısında şaşkına dönüyor. Siyasetçilerin yıllardır, başlandı başlanacak!! ihalesi yapıldı, çalışmalar başladı!! sözlerine karşı ufak tefek rötuşların haricinde hiçbir çalışmanın yapılmadığı D-865 Suşehri- Şebinkarahisar yolu yıllardır tamamlanamadı.  

 

İHALESİ 2016’DA YAPILMIŞTI

2016 yılında ihalesi yapılan yolun bir türlü bitmemesi, yapılan kısımlarda da sadece genişletme yapılmadan düzeltme yapılmasına vatandaşlar tepkili.

 

 

YOLUN SON DURUMU GİRESUN MİLLETVEKİLLERİNE SORULUYOR

Son günlerde tekrardan alevlenen Suşehri-Şebinkarahisar yolu tartışması sosyal medyadan Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar adına oluşturulan hesaplardan dile getirilerek özellikle Giresunlu milletvekillerine sorulmaya başlandı.

 

 

YAPIL(A)MAYAN SUŞEHRİ-ŞEBİNKARAHİSAR ARASINDAKİ 29 KM YOLUN AKİBETİNİ ALUCRA ÇAMOLUK VE ŞEBİNKARAHİSAR HALKI MERAK EDİYOR

 

@Alucralı_ hesaplar üzerinden, AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve CHP Milletvekili Necati Tığlı etiketiyle, “İhalesi 2016 yılında yapılan üzerinden 5 yıl geçen ve gelip geçerken gördüğümüz kadarıyla yapıl(a)mayan Suşehri-Şebinkarahisar arasındaki 29 km yolun akibetini #Alucra @Camoluk_ ve #Şebinkarahisar halkı merak ediyor.” diye sordu.

 

AK PARTİ DÖNEMİNDE TÜRKİYE DUBLE YOLLARLA SÜSLENİRKEN PEKİ VATANDAŞLARIN MERAK ETTİĞİ SUŞEHRİ- ŞEBİNKARAHİSAR YOLU NE OLACAK?

 

 

 

AK Parti döneminde bütün il ve ilçelerin duble yollarla süslendiği, Cumhuriyet tarihinin en çok duble yolunun, tünelinin ve köprüsün yapıldığı bir süreçte, peki Suşehri-Şebinkarahisar yolu neden yapılamıyor? Yıllardır kangrene dönen Suşehri- Şebinkarahisar arası bitirilemeyen 29 kilometrelik yol çilesi ne zaman bitecek mi? Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluklu vatandaşların tepkisi dikkate alınacak mı?  Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisarlı vatandaşlar sosyal medya üzerinden Giresun milletvekillerini göreve davet ederek bu yolun ne zaman bitirileceğini öğrenmek istiyor. Binlerce vatandaş, Suşehri-Şebinkarahisar yolu ne zaman tamamlanacak? Suşehri-Şebinkarahisar yolu ne zaman bitecek? Suşehri-Şebinkarahisar yolu son durum ne? Sorularının cevaplarını bekliyor.

 

 

Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk’un Giresun Merkeze olan uzaklığı kaç kilometre. Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk Giresun’a kaç saat?

 

Şebinkarahisar 116 km, 2 Saat 15 dakika.

Alucra 126 km 2 saat 53 dakika.

Çamoluk 166 km 3 saat 36 dakika.

 

 

 

 

AdminAdmin