Ağabeyinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada yaralanmıştı, yine bir bıçaklı kavgada ağır yaralandı

Giresun’da 2014 yılında ağabeyi Abdullah Serdaroğlu’nun hayatını kaybettiği bıçaklı kavgadan yaralı olarak kurtulan Tayfun Serdaroğlu önceki gece yaşanan yine bir bıçaklı kavgada ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kameralarına ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

GÜNDEM - 09-05-2022 12:58

Ağabeyinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada yaralanmıştı, yine bir bıçaklı kavgada ağır yaralandı
İLGİLİ HABERLER Prof. Dr. Ali Nesin'den ezber bozan açıklamalar :Osmanlıca, Atatürk, Zorunlu Eğitim, Sivas Yangını Giresun Belediyesi’nden “Anneler Günü” etkinliği (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Giresun’da 2014 yılında ağabeyi Abdullah Serdaroğlu’nun hayatını kaybettiği bıçaklı kavgadan yaralı olarak kurtulan Tayfun Serdaroğlu önceki gece yaşanan yine bir bıçaklı kavgada ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kameralarına ve cep telefonu kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, Tayfun Serdaroğlu beraberinde bulunan kız arkadaşları B.S. ve A.A. ile Giresun il merkezindeki Gazi Caddesi’nde yürürken, karşılaştıkları Y.C.G. ile arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Y.C.G, üzerindeki bıçakla Tayfun Serdaroğlu ile beraberinde bulunan B.S. ve A.A.’yı yaraladı. Yaralılardan Tayfun Serdaroğlu’nun kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. B.S. ve A.A.’nın ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Öte yandan bıçaklı kavgada ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Tayfun Serdaroğlu 2014 yılında agabeyi Abdullah Serdaroğlu’nun hayatını kaybettiği bıçaklı kavgadan yaralı olarak kurtulduğu ortaya çıktı.
Olay 2014 yılında Gedikkaya Mahallesinde yol verme yüzünden çıkan bıçaklı kavga sonucu kardeşler Abdullah Serdaroğlu ve Tayfun Serdaroğlu O.Ö. tarafından bıçaklanmıştı. Ağır yaralanan kardeşlerden Özel Giresun Ada Hastanesine kaldırılan Abdullah Serdaroğlu hayatını kaybetmiş, kardeşi Tayfun Serdaroğlu ise kurtarılmıştı. Admin

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Prof. Dr. Ali Nesin'den ezber bozan açıklamalar :Osmanlıca, Atatürk, Zorunlu Eğitim, Sivas Yangını

Ağabeyinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada yaralanmıştı, yine bir bıçaklı kavgada ağır yaralandı

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu

Şebinkarahisar’da Nurettin Bay Konseri Yapılacak

İlhan Çabukol, “Bayramlar sevincin neşenin kalplerde buluşup yüzlere yansıdığı en önemli günlerdir”

Şebinkarahisar’da gece etkili olan yağış, Eğribel’de Kar yağışına dönüştü

İş İnsanı Dursun Özbek’in Şebinkarahisar'a yaptıracağı okulun inşaat çalışmaları başlatıldı

Genç kadın erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü

Şebinkarahisar’da Ermeni mermilerinin izleri 107 yıldır duruyor

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

3 erkek 6 kız evlat babası olan 92 yaşındaki Kore gazisi devletten yardım bekliyor

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı SON DAKİKA Ağabeyinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada yaralanmıştı, yine bir bıçaklı kavgada ağır yaralandı Prof. Dr. Ali Nesin'den ezber bozan açıklamalar :Osmanlıca, Atatürk, Zorunlu Eğitim, Sivas Yangını Hakan Keleş: “İstediğimiz oyunu çok fazla yansıtamadık, memnun değilim” Spor Toto Süper Lig: Altay: 1 - Giresunspor: 1 (Maç sonucu) Giresun Belediyesi’nden “Anneler Günü” etkinliği DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı Öğrenciler, e-Twinning’ projesi ile endemik bitkileri tanıyor Öğrenciler ‘e-Twinning’ projesi ile endemik bitkileri tanıyarak yetiştiriyorlar Fındık üreticileri bilgilendiriliyor Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220509220506/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
DİĞER HABERLER
Giresun il protokolü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programında buluştu

Giresun il protokolü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programında buluştu

12-04-2024 - GÜNDEM

İlk Resmi Ziyaretini Giresun Valiliğine yaptı

İlk Resmi Ziyaretini Giresun Valiliğine yaptı

09-04-2024 - GÜNDEM