BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “20 Kasım 1989 yılında alınan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kararıyla Dünya Çocuk Hakları Günü olarak kutlanmaya başlandı. Bilmeliyiz ki, çocuklarımız bizim aynamızdır geleceğe yansıyacak halimizdir.”

GÜNCEL - 18-11-2022 14:49

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Başkan Aytekin Şenlikoğlu mesajında: “20 Kasım 1989 yılında alınan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kararıyla Dünya Çocuk Hakları Günü olarak kutlanmaya başlandı. Bilmeliyiz ki, çocuklarımız bizim aynamızdır geleceğe yansıyacak halimizdir.” diyerek şunları kaydetti:

“Çocukları ile ilgilenen onların eğitimine önem veren toplumlar her zaman başarılı olmuştur. Çocuklarımız, bizim en kıymetlilerimiz. Hem bugünleri için hem de yarınlarını güvence altına almak adına çocuk haklarını gözeterek çalışıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı önemseyip fikirlerine değer veriyoruz. Onlara her fırsatta değerli olduklarını hissettirmek için çabalıyoruz. Bizler belediye olarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü etkinliği yapıyoruz. Şehrimizde açmakta olduğumuz Bilgi Evleri ile çocuklarımızı teknolojiyle iç içe yaşatarak eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz. Bunun yanında şehrimizde gerçekleştirdiğimiz kitap fuarları da çocuklarımızın kitap ile buluşmaları için çok önemsediğimiz çalışmalarımızdan bir başkası.

Her çocuk sağlıklı çevre, kaliteli bir eğitim ve barış dolu bir dünyada hayatın tüm güzelliklerini yaşama hakkına sahiptir. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle çocuk haklarının birer savunucusu olmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulayarak, tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyorum.”

DİĞER HABERLER
Hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki borçları ödedi

Hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki borçları ödedi

28-03-2024 - GÜNCEL

Artvin’de gazeteciler kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Artvin’de gazeteciler kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

27-03-2024 - GÜNCEL