Giresun il protokolü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programında buluştu

Ramazan Bayramı münasebetiyle Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdegeçtinin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında il protokolü bir araya geldi.

GÜNDEM - 12-04-2024 11:07

Giresun il protokolü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programında buluştu

Ramazan Bayramı münasebetiyle Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdegeçtinin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında il protokolü bir araya geldi.

 

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajının okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından yapılan dua ile devam etti.

 

Protokol konuşmaları ve bayramlaşmanın ardından misafirlere yapılan ikramlarla program sona erdi.

 

Toplu bayramlaşma programına; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, kamu görevlileri, STK temsilcileri, siyasi parti yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Vali Serdengeçti, program sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Günün bereket ve heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz. İl Protokolümüzle, STK'larımızla ve hizmet etmekten büyük onur duyduğumuz aziz Giresunlu hemşehrilerimizle bayramlaştık, hasret giderdik, hasbihâl ettik. Birliğimiz daim olsun.” Dedi.

1İl Protokolüyle Toplu Bayramlaşma yapıldı
2İl Protokolüyle Toplu Bayramlaşma yapıldı
3İl Protokolüyle Toplu Bayramlaşma yapıldı
4İl Protokolüyle Toplu Bayramlaşma yapıldı
DİĞER HABERLER
İlk Resmi Ziyaretini Giresun Valiliğine yaptı

İlk Resmi Ziyaretini Giresun Valiliğine yaptı

09-04-2024 - GÜNDEM

Giresun Bulancak’ta Zincirleme Kaza: Dört Araç Çarpıştı, İki Yaralı

Giresun Bulancak’ta Zincirleme Kaza: Dört Araç Çarpıştı, İki Yaralı

26-03-2024 - GÜNDEM