Karadeniz’in en büyük plajlarından biri Giresun’da hizmete açıldı

Giresun Belediyesinin mega projeleri arasında yer alan Plajlar Bölgesi Projesinin birinci etabının açılışı yapıldı.

ÇEVRE - 21-05-2022 11:45

Karadeniz’in en büyük plajlarından biri Giresun’da hizmete açıldı
İLGİLİ HABERLER Doğu Karadeniz yaylalarında 19 Mayıs’ta kar sürprizi Yapımı tamamlanan plaj projesi açılışa hazır (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Giresun Belediyesinin mega projeleri arasında yer alan Plajlar Bölgesi Projesinin birinci etabının açılışı yapıldı.


Karadeniz’de 2 kilometrelik uzunluğuyla en uzun plajları arasında yer alan ve içerisinde 7 bin 400 m2 yeşil alan, 50 araçlık kapalı otopark, 900 m2 taş amfi , 3 adet iskele, kumsal kotunda ahşap yürüyüş yolları, mescit, güvenlik noktası, 6 adet plaj işletmesinin bulunduğu plajın açılışı için görkemli bir tören düzenlendi.


Açılış töreninde konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Adasıyla, deniziyle, mavisiyle, yeşiliyle, yaylalarıyla doğa harikası olan şehrimizin en kıymetli yerlerden birindeyiz. Burası Karadeniz Bölgemizin en büyük ve uzun plajı. Bizler, deniz ile iç içe yaşayan bir kentiz. Yola çıkarken Ekibim ve şahsım Şehrimizi, bölgemizin en güzel kumsallarına, plajlarına sahip bir şehir yapacağız demiştik. Onun için bu projeye özel önem verdik, sizler için her detayı düşündük” dedi.


Plajın, sosyal donatı alanlarıyla bir cazibe merkezi haline geleceğini de ifade eden Başkan Şenlikoğlu, “Karadeniz Bölgemizde hiçbir yerde olmayan ve tabiri caizse Ege’yi aratmayacak görselliği ve donatıları olan bu projemiz bugün itibariyle sizlerin kullanımında olacak. Plajlar projemiz hem yerli hem de yabancı misafirlerimiz içinde çok güzel bir dinlenme ve denizle buluşma noktası olacak. İnşallah kısa zamanda tamamını hızlı bir şekilde bitirmiş olacağız. Sizlere söz verdiğimiz projeleri birer birer yerine getiriyoruz. Plaj projemiz sizlerin bizlerden beklediği önemli hizmetlerden bir tanesiydi. Bu projemizi de sizlerle birlikte hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her detayı düşündüğümüzü söylemiştim. Bu projemizde, 7 bin 400 m2 yeşil alan, 50 araçlık kapalı otopark, 900 m2 taş amfi tiyatro,3 adet iskele, kumsal kotunda ahşap yürüyüş yolları, sahil güvenlik ve cankurtaran merkezi, 4 adet çay kahve kioksu, mescit, güvenlik noktası, 6 adet plaj işletmesi gibi yerleri barındırıyor. Şehrimizin turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle kentin sahip olduğu doğal değerleri en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Sahillerimizi cazibe merkezi haline getirerek hak ettiği değeri almasını sağladık. Ayrıca, bu projemizin ikinci etabına da inşallah kısa sürede başlayacağız” dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Giresun Valisi Enver Ünlü, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın protokol üyeleri kurdaleyi keserek plajı hizmete açtı. Ardından ise havai fişek gösterisi ise ilgiyle izlendi ve renkli görüntülere sahne oldu.

Admin

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Şebinkarahisar Tarihi Tamzara Dokuması Giresun Aksu Festivali’nde yerini aldı

ŞEBİNSİAD’dan Hemşehrimiz Dursun Özbek’e destek

Dursun Özbek: "12 Haziran’ı sabırsızlıkla bekliyoruz"

Giresun Aksu Festivalinde gelenekler yerine getirildi

Muharrem İnce: “Hiçbir ittifaktan yana da değiliz, mecbur da değiliz”

Alucralı Hemşehrimiz Boksör Musa Askan Yamak Hayatını Kaybetti

Musa Askan Yamak’ın Toprağa Verileceği Yer ve Tarih Belli Oldu

Şebinkarahisarlı Muhammed Emir Bayram’dan Dünya Üçüncülüğü Geldi

Şebinkarahisar Engelli Bakım Merkezinde Engelliler Haftası etkinliği yapıldı

Şebinkarahisar Belediyesine Kadın Eli Değdi

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

İş İnsanı Dursun Özbek’in Şebinkarahisar'a yaptıracağı okulun inşaat çalışmaları başlatıldı

Şebinkarahisar’da Ermeni mermilerinin izleri 107 yıldır duruyor

Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu

Şebinkarahisar’da Nurettin Bay Konseri Yapılacak

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı (function(m,e,t,r,i,k,a){m[i]=m[i]||function(){(m[i].a=m[i].a||[]).push(arguments)}; m[i].l=1*new Date();k=e.createElement(t),a=e.getElementsByTagName(t)[0],k.async=1,k.src=r,a.parentNode.insertBefore(k,a)}) (window, document, "script", "https://web.archive.org/web/20220521092354/https://mc.yandex.ru/metrika/tag.js", "ym"); ym(88822622, "init", { clickmap:true, trackLinks:true, accurateTrackBounce:true }); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-41037980-3'); SON DAKİKA Karadeniz’in en büyük plajlarından biri Giresun’da hizmete açıldı ŞEBİNSİAD’dan Hemşehrimiz Dursun Özbek’e destek Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yeniden aday olmayacağını açıkladı Dursun Özbek: "12 Haziran’ı sabırsızlıkla bekliyoruz" Muharrem İnce: “Hiçbir ittifaktan yana da değiliz, mecbur da değiliz” Şebinkarahisar Tarihi Tamzara Dokuması Giresun Aksu Festivali’nde yerini aldı Giresun Aksu Festivalinde gelenekler yerine getirildi Giresun’da 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı Giresun’da 45. Uluslararası Aksu Festivali başladı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi "Çayırova’da Sizin Arkanızda Bünyamin Abiniz Var" get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220521092354/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
DİĞER HABERLER
Meraları kiralayabilmek için kıyasıya yarıştılar

Meraları kiralayabilmek için kıyasıya yarıştılar

25-04-2024 - ÇEVRE

Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi

Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi

25-04-2024 - ÇEVRE