Şebinkarahisar Belediyespor Yönetimi Açıklama Yaparak Kamuoyunu Bilgilendirdi

Şebinkarahisar Belediyespor’un Giresun Süper Amatör Küme’de Yeniyolspor ile oynadığı karşılaşmada çıkan olaylarla ilgili, Kulüp yönetimi tarafından açıklama yapıldı.

SPOR - 21-01-2023 13:11

Şebinkarahisar Belediyespor Yönetimi Açıklama Yaparak Kamuoyunu Bilgilendirdi

Şebinkarahisar Belediyespor’un Giresun Süper Amatör Küme’de Yeniyolspor ile oynadığı karşılaşmada çıkan olaylarla ilgili, Kulüp yönetimi tarafından açıklama yapıldı.

KAMUYOMUZUN DİKKATİNE…

Şebinkarahisar Belediyespor’umuzun Giresun Süper Amatör Küme’de Yeniyolspor ile oynadığı karşılaşmada yaşananlar ilgili gelinen son noktada kamuoyumuzu bilgilendirmek isteriz.

15 Ocak 2023 tarihinde oynanan Şebinkarahisar Belediyespor - Yeniyolspor futbol müsabakasında yaşananlar hiç bir şekilde kabul edilemez bir durumdur.

Açıklamayı bugüne kadar bekletmemizin sebebi, olayları sıcağı sıcağına değil daha dikkatli şekilde analiz ederek, muhataplar ile yönetim seviyesinde görüşerek, buna göre şehrimiz / takımımız ve değerli taraftarlarımız için en doğru şekilde hareket etme kararlılığı sebebiyledir.

Süreç içinde bizlerin bu hassasiyeti ve yaklaşımı yönetimimizin kararıdır, bu sürede halkımızın haklı tepkisini en doğru şekilde aynı haklılıkla devam ettirmek birinci önceliğimizdir…

Son durumda 18.01.2023 akşamı Yeniyolspor Kulüp başkanı Sn. Naim DEMİR, Şebinkarahisar Belediyespor Başkanımız Sn. Bayram KARAMAN’ ı arayarak, olanlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, kulübümüzden, tüm halkımızdan, ayrıca darp edilen vatandaşımızdan ve özellikle yanında bulunan ailesinden defalarca özür dilemiştir. Bu çevrede Yeniyolspor kulübü olarak sosyal medya hesaplarından bir özür metni paylaşılacağı iletilmiştir. Aynı gün akşamı İstanbul yönetimi olarak bir araya gelerek, gelinen son durumu tüm yönleri ile değerlendirip Şebinkarahisar yönetimimiz ile istişare ettik.

Yapılan kabul edilemez bir hata olsa da özür dileyerek derin üzüntülerini paylaşan Naim Bey’in geçte olsa bu yaklaşımını da değerli Şebinkarahisarlı hemşehrilerimizin , Şebinkarahisar Belediyespor’a gönül vermiş, teknik heyetten , futbolcularımıza ,  taraftarlarımızdan, gönlü bizimle olan dostlarımıza ayrıca bu süreçte özellikle darp edilen vatandaşımız’ın ailesinin vicdanına bırakıyoruz.

Yapılan telefon görüşmesinde bir basın açıklaması yapacağını paylaşan Sn. Demir’ den kulübünün Instagram hesabında ‘üzüntülerini belirtmeleri’ dışında bir bildirim / açıklama yapılamadığı gibi ilk paylaşımları ile çelişen bu durumu da bir an evvel düzelteceklerini değerlendiriyoruz. Bizler yöneticiler olarak; soğukkanlı, gelişen olaylar karşısında her yönünü olabilecekleri değerlendirmek ve tüm olumsuzluklara rağmen, olumsuzluğun bir parçası değil çözümün bir parçası olacak şekilde hareket etmek zorundayız.

Darp edilen vatandaşımız ile yakın iletişimdeyiz, tüm yasal / hukuki haklarını kullanacağı ve kulüp yönetimi olarak konuya hassasiyet ile takip ettiğimizi belirtmek isteriz.

Yapılacak ilk maçta, Şebinkarahisar ve İstanbul da bulunan yönetim kadrosu tam kadro olacak şekilde Şebinkarahisar da olacağımızı bu vesile ile duyurmak isteriz.

Tüm vatandaşlarımızı da kendi evimizde yapacağımız maçta, muhteşem bir atmosferde görüşmek dileği ile…

Şebinkarahisar Belediyespor Yönetim’i ve teknik heyet adına;

Başkan

Bayram KARAMAN

DİĞER HABERLER
Trendyol 1. Lig: Giresunspor: 2 - Sakaryaspor: 3

Trendyol 1. Lig: Giresunspor: 2 - Sakaryaspor: 3

28-04-2024 - SPOR

Giresunspor - Sakaryaspor maçının ardından

Giresunspor - Sakaryaspor maçının ardından

28-04-2024 - SPOR